Dar nu ne putem da cu parerea privind activitatea lui Dumnezeu. Doar El o stie :○
Tu in ce dumnezeu bogdane?
In ce Dumnezeu cred? In existenta. Stiu ca este acolo, inca de la inceputul evolutiei, ceva. Dar nu cu barba si forma cunoscuta... ci doar existenta.
Spuneai tu că ști Biblia mai bine ca mine. Cu aceasta întrebare dovedești contrariul. Mai pune și tu mana pe Biblie și după mai vorbim.
Pai in vt a intervenit, tu ai spus ca numai intervine ca liberul arbitru, pai de ce a intervenit atunci?
Acum nu mai intervine pentru pace.
Dar teismul inseamna un creator activ nu unul pasiv, desi vorbim de deism, panteism sa stiu
Citești Biblia și aflii cum este Dumnezeu, nu te iei după atei...
Lasa tu atei, in vt a intervenit acest iahve iar apoi numai a intervenit, dubios acest zeu
Dacă nu ai citit Biblia, normal că nu ai înțeles. Pune mana pe ea omule, că este grav.
Nici tu nu ai citit, ai uitat ca iisus a spus ca a venit pentru cei pacatosi,ai scris ca cica se refera la apocalipsa, ce apocalipsa, iisus a intrat in casa unor pagani la care x i spune, doamne de ce intri in casa asta necurata, la care iisus spune eu am venit pentru pacatosi, vezi cine stie
Nu știu de ce vorbești despre Isus, că nici măcar nu crezi în El.
Man am libertatea de exprimare încât sa ma exprim liber,plus ca fără atei categoria asta ar fi pe zero, la fel cum si tu poti vorbi despre mohamed fiind crestin, cat nu jignesti acel personaj e ok, nu sunt de acord sa jignesti personaje cum e iisus, mohamed, budda, jignesti niste oameni
Eu sau tu jignești? Tu o faci asta, vorbești despre cineva in care nu crezi. Tu îl jignești pe Isus nu eu.
Omule tu citesti ceea ce scriu sau citesti ce vrei, nu ai inteles ce am scris, sa scriu in limba germana, poate vei intelege atunci, nu am scris ca ai scris
Man hat die Freiheit der Meinungsäußerung, die mich frei zu äußern, unde keine Atheisten Kategorie, die Null sein würde, wie auch Sie über Muhammad ist ein Christ sprechen kann, da Sie nicht beleidigen Sie das Zeichen in Ordnung ist, nicht einverstanden Zeichen zu beleidigen als Jesus, Mohammed, Buddha, beleidigen einige Leute
Ești imposibil Ray, nu numai eu spun asta, ci și alti useri...
Alti useri care cred la fel ca tine esti amuzant, omule intr o conversatie nu aduci atacuri la persoana respectiva, ca nu e frumos, man si eu pot jigni si crede-ma ca nu ai vrea sa ma citesti atunci
Hai că te las, ca dai în alte prostii...
O dau in educatie, sunteti in ue, ultima tara dar na sunteti in ue, asa primita in genunchi
Ho, ca si tu esti in Romania omule. Nu mai vorbi de parca esti de pe Marte. Te condamni singur cu vorbele reproduse de chiar tine.
Mai omule ai fost la biserica azi?
Nu este treaba ta ce fac eu in viata mea, la fel cum nu este treaba mea pe cine f***. Ai inteles?
Ce nervos esti ma
Nici nu sunt nervos .
Deci asta faci steregoi user banat definitiv, raportezi
Răspunsul tău Ce legatura are jignirile tale cu... pentru întrebarea Cand intervine dumnezeu in creatia lui... a fost şters de un editor.
17:39 Răspunsul tău Ce discutie as putea purta cu... pentru întrebarea Cand intervine dumnezeu in creatia lui... a fost şters de un editor.
Stai liniștit Ray, că nu ți-am dat report. Întreabă adminii dacă nu mă crezi.
Cand ai sa ai copii o sa intelegi cum sta treaba cu creatia lui Dumnezeu.
Adica o sa fiu indiferent cu ei
Zeul crestin si crestinismul implicit au fost inventate din iudaism si folosite pentru a distruge religia originara a omenirii, si anume paganismul. Paganii au fost torturati si ucisi in masa in timpul inchizitiei crestine, templele lor au fost distruse iar peste ele s-au construit biserici crestine, cunostiintele lor au fost furate si distruse, apoi crestinismul a fost si inca este folosit pentru a controla si slabi umanitatea. Nu exista niciun zeu omnipotent sau omniprezent, ci este doar o inventie menita sa supuna umanitatea autoritatii religioase a evreilor. Ei au fost in spatele crestinismului si a terorii sale dintotdeauna.
http://crestinismulexpus.blogspot.com/? m=1
Iahve a avut un singur popor, fidel poporului lui, mesia inca nu a venit, daca ar fi venit era pace in lume
Conform bibliei da, doar ca biblia nu reda date istorice, ci mitologice, prin urmare venirea lui mesia este doar un mit. Este legat de alte fenomene pe care oamenii de rand nu le constientizeaza. Evreii care controleaza Vatican stiu foarte bine ca tot ce tine de religia crestina este fals si de asemenea stiu scopul propagandei venirii lui mesia.
Man refelecta istoria poporului evreu, unele sunt si istorice, unele povesti, daca tu ai fi dumnezeu ai interveni activ?
Dumnezeu nu intervine "in creatia Sa" vreodata. Ar fi trebuit sa stii lucrul asta, daca tot arati prin postari ca esti mare cunoscator al religiilor. Baiete, ai o baza informationala de toata jena. Cat despre gramatica folosita, cred ca doar ai mirosit clasele primare. Daca intri (prin absurd) pe forumuri de specialitate, vei castiga marele premiu de spalator de geamuri, cu rang de...