Dar poate Satana nu exista si este doar un termen folosit pentru a exprima raul.
A nu se confunda cu existenta lui Dumnezeu.
Tot acelasi lucru. Presupun ca Lucifer nu exista
Prietene, Lucifer a fost cel mai frumos înger pe care l-a creat Dumnezeu. Cânta pe șapte voci odată! Reține asta! După Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt, Lucifer era "a patra putere" ca să spun așa.
Însă, după cum relatează Biblia, este o taină cum de i-au venit aceste gânduri de a face rău.
Pentru că a inceput să devină gelos, mai ales pe Iisus.
Apoi, a vorbit cu îngerii si a "corupt o parte din ei".
Atunci Dumnezeu a aflat asta, i-au avertizat ca nu sunt pe calea cea bună, Lucifer a continuat sa lucreze, iar Dumnezeu "s-a văzut nevoit" să-l alunge din cer.
Când a plecat din cer, Lucifer a luat o treime din îngeri. Da, o treime.
Eu asta am înțeles din Biblie! Nu știu ce ai înțeles tu!
Pai aici vorbim despre ce am retinut fiecare din Biblie? Ca nu cred ca despre asta era vorba ^_^
Asa poate sa vina oricune acum si sa zica ce a citit in revista Click.
Daca eu cred in Dumnezeu, nu are nicio legatura faptul ca nu cred in Satana . Tu crezin in cineva sau in amandoi? :/ Dar nu, nu imi raspunde. Intrebarea era pusa pentru a da un sens contextului.
Numai bine ^_^ Si nu, nu vreau sa dezvoltam mai mult, ca nu am nimic de impus.
Exact, este o mică dezbatere și nu are rost să ne lărgim, dar dacă cred în Dumnezeu, automat există Satana și trebuie să mă feresc de el.
Numai bine și la tine!
Nu prietene. Biblia sau Sfânta Scriptură, numită și cartea cărților, este scrisă de peste 150 de autori. Se spune caci primul autor a fost Moise.
Iar chestia cu pateul... nu stiu ce să zic! Ți-aș da la ochi, să înțelegi!
Daca Lucifer canta pe 7 voci si asta canta pe 2 voci:
https://www.youtube.com/watch?v=V4S8Bo9UNGQ&ab_channel=TDVTDV
Inseamna ca asta e 28% inger?
Toate frământările tale o să le găsești în cea mai frumoasă carte: Biblia sau Sfânta Scriptură!
https://biblia.resursecrestine.ro
Când spui cuvântul "voi", la cine te referi? Vezi că faci o confuzie. Mai sunt și oameni care au citit de vreo câteva ori această carte. Înțelegi tu?
Inseamnă că vorbești pe de rost!
Lucifer, înger izgonit din ceruri de către Dumnezeu, el e cel numit :"Satana".
Rău se naște, nu se creeaza. Asa s-a născut în Lucifer Raul. Cauta pe google despre Lucifer și te convingi singur.
Raul*
Nu asta am vrut sa zic, el a fost creat ca îngerul luminii, și cu timpul s-a născut o răutate în el fata de Dumnezeu. Iar Dumnezeu văzând asta, l-a izgonit din ceruri De asta mai e numit și :"Îngerul căzut", a căzut din cer efectiv?
Tocmai și de aia, Raul se naște din bunătate.
Am zis asta?, "Raul se naște din bunătate"-Pentru ca raul sa se nască din bunătate, este nevoie de un impuls, ceea ce la Dumnezeu nu exista.
anonim_4396 întreabă: