| albaKiara a întrebat:

"Cand lumea nu a mai crezut in Dumnezeu,a inceput sa creada in orice".Eu zic ca este adevarat.Exemplu:Iisus a spus sa nu credem in vise.Daca nu mai credem in Dumnezeu,nu mai credem in Iisus si daca nu mai credem in Iisus incepem sa cautam alte credinte si pareri. Poate aceasta persoana incepe sa creada in vise care duce la credinta in magie ce duce la credinta in:zei, zane si toate rahaturile ce societatile pagane si tribale au creat in cateva mii de ani.Pareri?

42 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Zeul tau e exact ca personajele enumerate de tine fictive care serveau dorintelor umane

| EmaS a răspuns (pentru albaKiara):

Felicitari! Esti tanara si inteleapta. Se pare ca nu firele albe aduc intelepciunea. laughing

| Hombre a răspuns (pentru NOname):

Trolli sunt mai inteligenti.winking

| Hombre a răspuns (pentru albaKiara):

"Ca Dumnezeu e Unic si Adevarat."
Nici nu ma asteptam la un raspuns pragmatic, pentru ca toti zmeii indoctrinati religios de pe site nu o puteti face.

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru M25M):

Nu poate sa tina, e impusa la inceput, dar pe urma mai mor cei care o impun - atunci cand e brutal -

| Zenicide a răspuns:

Societatile pagane si tribale predateaza porcariile crestine cu mii de ani.

| M25M a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Istoria te contrazice si ...chiar si relitatea as zice.

| albaKiara explică (pentru thealchemist):

Poate exista dar cum zic legendele sunt rele, ademenesc copiii cu cantece in paduri unde ii fac sclavii lor happy asa am citit intr-o carte.

NOname
| NOname a răspuns (pentru albaKiara):

Era Biblia cumva?

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru M25M):

E doar parerea ta

| hate1t4ll a răspuns:

"zei, zane si toate rahaturile ce societatile pagane si tribale au creat in cateva mii de ani"
Crestinismul.

| M25M a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Omule nu e "doar parerea mea". Daca am afirmat ca istoria te contrazice si (chiar putin tras de par) realitatea de azi nu era oarecum clar ca daca am facut o astfel de afirmatie aceasta are rol de teza pe care o pot sustine cu argumente?!? In fine pentru istorie:Evul mediu, iar pentru realitate : parti ale lumii islamice.