Dacă te musca un caine de picior, pe la spate, a fost un foarte mare ghinion, nici nu ai habar, ce nasoale sunt vaccinurile care trebuie făcute!
De aia ar trebui stârpiți, toți câinii "comunitari".
Pai,eu cred ca a fost doar ghinion dar faza cu rahatul a fost beeeetoooooon .
Pai chestia cu rahatul e noroc.asa stiam eu, dar la celelalte nu e nici ghinion ...si nuujt daca te pune la incercare Dumnezeu cu muscatura unui caine...
Mie mi s-a intamplat sa ma muste un caine de picior pe la spate, pe moment nu am crezut nimic, dar apoi m-am super distrat la doctor cu asistentele cat ma curatau, deci a fost prilej de distractie. Cand calci intr-un rahat, toti cred ca vor avea noroc, chiar si eu, dar hai sa fim seriosi eu cred ca e o scuza a noastra ca sa mai scapam de situatia penibila in care ne aflam
Pentru aia care au zis ca e noroc sa calci in rahat... fratilor, nu vad nimic norocos la cineva care calca in ****, e un ghinion teribil, noroc e sa castigi la loto.
Sau aia cu vrabiutele care se caca cand te nimereste o vrabie la de la 300m nu e noroc, e un ghinion teribil.
PS:E vorba ca trebuie sa te uiti pe jos, mai ales in Romania, ca daca nu esti atent patinezi, si despre caini, nu te musca asa aiurea (de obicei )
Liliac_Andra_1996 întreabă: