| benny7 a întrebat:

Când minţim "A CUI VOIE FACEM" şi de cine ne despărţim?

24 răspunsuri:
| milan9 a răspuns:

A demonilor, intrucat omul care propaga minciuna si dezinformarea (ca in cazul acestui referendum pentru IMPIEDICAREA caruia se folosesc sume serioase) depaseste cu mult in gravitate orice influenta ti-ar putea veni din partea direct din partea ingerilor rai.

Desi lepadaturile acestui neam (Dragos Patraru si nu numai) platite sa atace sistematic familia insinueaza faptul ca in spatele acestei legiferari pentru gay nu s-ar ascunde nimic altceva, practica din TOATE CELELALTE STATE europene arata faptul ca in 2-3 vom avea si copii romani infiati de cupluri de barbati din lumea intreaga... sad sad

| suntserios a răspuns (pentru milan9):

Saracii copii care vor fi infiati de niste barbati din alta tara. Cum sa se duca ei, in Germani sau Olanda si sa isi faca un viitor acolo cand in Romania au batai zilnice, abuzuri fizice si sexuale, parinti needucati si beti. Cum sa fie infiati de niste oameni care isi permit sa ii dea de mancare si sa il educe cand pot trai in orfelinatele din Romanania unde se stie ca sunt niste conditii exceptionale.

| milan9 a răspuns (pentru suntserios):

Tu personal, @suntserios alias Sorinel pustiu', daca tot tii sa ajungi in Germania (in conditiile in care gasesti de cuviinta ca nu ai nimic in comun cu neamul acesta) nu ai prefera oare asemeni celor 3-4 milioane de romani plecati sa pleci in mod independent, ilpsit de constrangeri? Nu preferi in ruptul capului altfel decat infiat de un cuplu pederast dornic sa-ti ofere "iubire"? What cand of people are you man? sad sad Nu esti oare si tu unul dintre cei ahtiati dupa "iubire"? thinking

| suntserios a răspuns (pentru milan9):

Ce treaba are Germania, homosexualii și adoptatul in discuție și sa mor de pricep de unde ai scos ideea ca as vrea sa plec în Germania. Sau atât aveai de zis în discuție și altceva nu ai reușit. Mai bine răspundeai punctual la întrebările de mai sus dacă erai în stare.

Și nu vad ce ar fi asa de rău să locuiești într o tara precum Germania, unde oamenii se preocupa de bunăstarea tarii și a economiei nu de cine cu cine face sex. Și le merge al naibii de bine când religia nu își baga nasul.

Niciodata nu si-a bagat basul religia in masura mai mare decat sa expuna invatatura crestina. Or fi ei catolici, dar nu s-a zbatut prea mult inchizitia pe la ei. De unde stereotipul acesta cu religia care isi baga nasul? Stii cum se cheama atunci cand esti oprimat si nu-ti poti spune punctul de vedere (asta e tot ce doreste crestinismul). Discriminare.

Nu cred ca trebuie fortate astfel de comparatii (intre doua rele, doua cauze de sechele)... Evident ca drama mai mare decat aceea mentionata de tine (în care pumnul și băutura fac legea) e greu sa fie imaginata, dar... eu personal nu cred ca e bine sa justificam o imoralitate (de asa anvergura) si mai ales printr-un "silogism fals". De 30 de ani nu mai traim in perioada comunista in care copiii se bateau cu capul de perete in orfelinate.
"Exceptia confirma regula" matematic este evident un fals. Fortandu-i interpretarea ajungem sa-l folosim in mod oportunist in diverse imprejurari... doar pentru ca avem nevoie de el...
.
Spun exceptie/ exceptii in mod asumat. Nu stiu ce sa spun despre sechelele lasate de viata intr-o familie de plasament, dar, tinand cont si de tangentele noastre cu elevii nostri, cei care se formeaza in aceste familii, as vrea sa cred ca nu vorbim de un fenomen negativ de amploare, si poate, de ce nu, nici de exceptii (care oricum nu ar trebui sa confirme "regula", aceea de a gasi rezolvarea sechelelor prin alte "sechele").

E bine sa ne preocupe si prezentul, dar si viitorul...
E adevarat ca nu ne doare SUFICIENT ceea ce se intampla in prezent. Sunt cam limitate initiativele de genul: https://www.youtube.com/watch?v=qjmsduXg2aw

| Mircea08 a răspuns:

Cand mintim facem voia noastra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voia lui ala care minte. Nu inteleg de ce asa greu si de ce cineva poate pune o intrebare asa puerila.

| benny7 explică:

Păcatul, deci, trebuie judecat foarte aspru?

| DoctorWh0 a răspuns:

Cand minti faci voia satanei, te indepartezi de Isus si de Dumnezeu si ii slujesti satanei, treci de partea lui, din lumina de duci in intuneric, esti inapoi inamicul lui Isus. Asta se aplica la toate pacatele...

| suntserios a răspuns (pentru DoctorWh0):

Deci sa inteleg ca tu nu ai mintit in viata ta nu? Ai grija ca s ar putea sa traiesti in intuneric toata viata

| DoctorWh0 a răspuns (pentru suntserios):

Nu intelg de unde ai insteles asta dar ca sa stii ca e gresit... Tocmai ce ai mintit deci s ar putea sa traiesti tu in intuneric toata viata... Ai grija ce spui, exista un singur om care nu a mintit in viata lui si este Isus.

Deci toti slujim satanei... pai care mai e scopul lui Iisus si dumnezeu?

Pai vezi tu... de asta a venit Isus pe pamant ca sa ne ierte pacatele... te faci ca nu stii sau chiar nu stii?

Si ni le-a iertat? Stii tu? Acum putem face pacate cate vrem ca sunt iertate? Nu putea sa le ierte de acolo de sus daca e asa atotputernic?

Era nevoie de o jertfa... Si nu nu poti face pacate cate vrem pentru ca nu vor fi iertate. Scrie clar in Biblie ca pacatele sunt iertate atunci cand tu decizi ca nu mai faci pacatele care le faci mereu(si si faci ceea ce decizi...), si i le zici in mod sincer lui Dumnezeu

Deci pot face cate pacate vreau, pana la un moment dat cand zic ca nu mai fac, si daca chiar nu mai fac am scapat basma curata? Cam multe lacune in sistem

NU! Ai facut pacatele, nu le mai faci si esti iertat... Asa greu de inteles? Daca tot continuii, nu esti iertat... Daca continuii inseamna ca iubesti pacatele mai mult decat pe Isus. Exemplu: Iti dau tie o palma, imi cer scuze si dupa aia iti mai dau inca una, si tot asa mai departe. Asa e si cu iertarea pacatelor.

Pai asa am zis si eu. Daca fac tona de pacate, dar pe urma ma opresc sa le fac am scapat fara nicio problema. Simplu. Dar mie mi se pare un bug in sistem asta.

Pai nu te opresti si gata. Te opresti, le marturisesti lui Isus in mod sincer si Dumnezeu le iarta. Ce nu intelegi?

Pai si nu ti se pare o problema a sistemului?
Corect era sa platesti pentru ce faci, nu sa te ierte si aia e?
Ca pe mine nu ma iarta politia daca trec pe rosu si recunosc. Imi da amenda, imi ia permisul.

Pai vezi tu? Asta e! Isus a venit ca sa nu mai fim pedepsiti. Corect, intr-adevar, ar fi fost sa fim pedepsit, dar Dumnezeu ne-a iubit asa de mult incat nu a vrut sa fim pedepsiti asa ca si-a trmis singurul Lui Fiu pe pamant ca sa preia pedeapsa in locul nostru. Pe cruce, Isus a luat pedeapsa in locul nostru. Acum ca sa fim iertati si sa fim stersi de pe lista neagra a lui Dumnezeu trebuie doar sa il acceptam pe Isus in inima noastra. Asa de greu?

Cam sadic ce zici tu acolo.
Daca ne iubea asa mult si nu vroia sa ne pedepseasca nu ne pedepsea. Simplu.

Asa pare ca un mare mafiot, care a vrut sa dea un exemplu si si-a omorat familia. Bune, rezulta ca a fost o farsa, ca nu a murit nimeni.

Da vezi tu, Dumnezeu nu suporta pacatul. Ochii Lui Dumnezeu nu pot sa vada pacat. Si planul Lui initial a fost sa nu ne pedepseasca, omul ar fi trebuit doar sa nu manance un fruct... nu mi se pare asa greu...

Întrebări similare