| Shìzuko a întrebat:

Cand o persoana se afla in moarte clinica, e adevarat ca vede Raiul si persoanele care au murit si i-au fost dragi?
Dupa voi este adevarat sau doar imaginatia lor? Si daca vi s-a intamplat asa ceva voua sau rudelor voastre, amicilor etc...sa-mi spuneti.

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Vezi marturia mai multor oameni care au avut moarte clinica:http://www.viatavesnica.ro/......ea-clinica

http://www.realitatea.net/......17304.html

7 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Nu vede niciun rai.
Exista studii care releva faptul ca, dupa deces, creierul elibereaza o substanta in organism care te determina sa-ti ratraiesti viata in cateva minute (evenimentele majore iti trec prin fata ochilor, incepand din primele clipe de viata). Apoi, te stingi definitiv.
Sistemul nervos este primul care cedeaza, in numai 5 minute de cand nu mai este corespunzator irigatr si oxigenat apar daune ireparabile.
Daca ai fost un sfert de ora in moarte clinica (fara sa fii intretinut artificial de aparate) si ''te-ai trezit'', ramai o leguma tot restul vietii.

| IMC90 a răspuns:

''Medici din mai multe universităţi si spitale de prestigiu din toata lumea susţin că au identificat cauzele aşa numitelor „experienţe din pragul morţii" şi se declară convinşi că nu este vorba de experienţe metafizice si de dovezi ale unei lumi de dincolo ci, mai degrabă, de o reacţie involuntara a creierului inainte de a-si opri toate functiile.

Studiile efectuate asupra mai multor pacienţi aflaţi in fază terminală au demonstrat prezenţa unei activităţi electrice de amploare la nivelul creierului în momentele premergătoare morţii, acesta fiind şi motivul pentru care cei care îşi revin vorbesc de prezenţa unor lumini puternice, a senzaţiei de părăsire a propriului trup şi de întâlniri cu persoane decedate. ''

| danut a răspuns:

Nu am murit inca dar nu stiu cand voi face "pasul", am sa te anunt... dupa, cum a fost.

| danay72 a răspuns:

Depinde ce convingeri religioase are, daca nu crede in viata de dincolo nu vede asa ceva.Creierul nostru transmite informatia pe care noi o asimilam si ceea ce noi credem.Alti nu-si amintesc nimic.

| Allrc24Orthodox a răspuns:

Nu mi s-a intamplat dar cred 100%

| Ovidiu11 a răspuns:

De unde sa stim noi? Nimeni nu poate stii sigur, decat Dumnezeu.

| charonmario a răspuns:

Da eu am fost in moarte clinica si da e adevarat inainte eram ateu acum sunt crestin