Este exact genul de intrebare pe care ar pune-o vecina mea de 2 ani. Ti-a iesit de minune. Cred ca suntem la romanii au talent si nu ne-am prins...
Http://ro.wikipedia.org/wiki/Rusalii
aici scrie 50 de zile
Wow, cat de inteligent. Lasand la o parte orice gen de confilct religios mi se pare un umor foarte ieftin... Promoveaza-ti ideile ateiste si tu cu ceva mai filosofic, mai rational - nu ca si cum ai fi fumat ceva si te-ai trezit pe toaleta cu intrebarile astea in cap.
Intrebarea e buna daca macar ai habar ce inseamna inaltarea lui sau esti crestin cu numele
Am luat locul 1 pe judet la religie si am invatat despre crestinism si la istorie unde am ajuns la nationala.
Serios?
Cine e Dumnezeu?
Asta nu inseama ca sti mult, multi olimpici au picat bacul, nepotica mea a luat la chimie pe judeul timis
Pui o intrebare la fel de simpla ca "de ce exista universul?", "cum a aparut?", "exista viata in spatiul extraterestu?", "de ce G=m*g si pi e 3.14?" etc.
Daca intrebai "de unde vin copii" puteam sa iti rapsund scurt si la obiect .
Daca vrei neaparat ceva mai stiintific nu ai decat sa cauti conceptul de divinitate in dex.
Si nu stiu de ce intrebi, mai ales ca sunt sigur ca stii povestea cu "Fiinta suprema care te-a creat pe tine si pe tot ce vezi in jur (inclusiv legile care guverneaza creatia, ca omu' doar si-a dat seama ca ele exista, nu inseamna ca din cauza lui rasare soarele...), care te tine in viata si in care aparent nu ai motive sa crezi, in care daca nu o sa te pierzi de toate vei ajunge sa crezi candva intr-un moment de cumpana in care vei realiza ca nu esti tu buricul pamantului si nu in jurul tau se invart planetele (sau daca vei avea sansa sa vorbesti cu parinti precum Iustin Parvu). Dumnezeu este cel caruia ii gresesc constant si cu toate acestea ma iarta, si crede-ma mi-a aratat de nenumarate ori ca nimic nu este lasat de izvbeliste si ca toate se intampla cu un motiv, si mai presus de tot ca exista. Si te rog frumos sa nu ma intrebi cum mi-a aratat, pentru ca sunt unele lucururi pe care trebuie sa le expermientezi pe pielea ta."
Nu ai decat sa crezi in ce vrei, te inteleg pentru ca esti inconjurat de ce sunt si eu si fara anumite circumstante e greu sa intelegi divinitatea (partial, evident).
Imi e lene sa citesc.
Dar pot garanta ca totul e gresit.
E, bine. Asa am luat si eu vreo 3 mentiuni pe judet la fizica, una la mate. Mare lucru... Si sunt din constanta, apropo. Am intrat al 200-lea pe judet la liceu, recunosc ca sunt un lenes notoriu, dar nu inseamna ca nu stiu nimic. Si credinta nu e deloc acelasi lucru cu stiinta. E ceva ce depaseste cu mult limitele realului, ceva cu mult mai presus de rational - o cu totul alta dimensiune. Universul poate fi inteles de om, ceea ce nu il diferentiaza complet de animale. Doar comuniunea cu Dumnezeu il aduce la stadiul de fiinta superioara, de stapanitor adevarat al creatiei.
Wow, ma dai gata. Cu toate ca sunt extrem de curios sa aflu ce am gresit (asa... dupa tine), ma bucur pentru ca am aflat cu cine am de-a face.
Fiecare gandeste diferit.
Insa tu, gandesti gresit.
Fiecare gandeste diferit, dar exista un mod corect de gandire? E un paradox. Defineste gresit.
Cauta-l in dex.
Spui ca esti bun la fizica. Fizica e o materie reala.
Incearca sa explici fizic anumite fenomene religioase
Tocmai am scris mai sus ca religia si credinta depasesc sfera realului. Sunt in cu totul alte dimensiuni decat rationalul...
Doamne,ce prost esti mda se vede si dupa nume cica dumnezeunuexista satanistul dracu huuuaaaa
Deci nu sti cand se inalta?
Maine ) app cum *** scuzati ca VORBESC URAT dar cine ar pune intrebarea asta? pe ce aeroport se inalita Doamneee scapane de prosti astia
Habar nu ai
Azi i rusali stiai?
Esti prost rau vaiiiiii ti-ai schimbat intrebarea
Doamne, ce oameni
Iti dai seama, diavolii astia , pui si tu o intrebare nevinovata, iar ei...
Oricum, eu te sustin.
App ce ai tras pe nas?
Ai vrea sa te trag pe tine?
Nu mersi trage-o pe mata