Pai daca bei apa nu mai e post negru; acest post se tine pana la inserat orele 17-18, dupa care iei agheazma mare
Cum puteti crede in prostiile astea aruncate de biserica si religie.Stii ca datorita unui astfel de act iti poti distruge buna functionara a corpului. Pune mana si mananca si lasa postul negru in seama celor care l-au creat si pe care il sustin.Sa moara ei de foame si sa ramana cu probleme.
Fals. Mai studiaza. Postul nu distruge buna functionalitate a organismului! Dincontra! Il dezintoxica. Sunt 4 posturi in an. Postul + metaniile (efort fizic) = sanatate curata atat pentru trup cat si pentru suflet. Intrebati doctorii, nutritionistii!
Postul negru inseamna sa nu mananci.Imi explici si mie ce urmari va avea sucul gastric asupra stomacului, daca acesta nu va avea ce digera?
Organismul va secreta mai putin suc gastric. O zi de post negru nu va avea efecte dezastruoase asupra organismului! Stai linistit!
Apa ajuta sa eliminam toxinele.Indiferent ce auzi in stg si in dreapta, apa plata este obligatoriu sa bei.
Ori te purifici ori iti bati joc de organismul tau.
http://www.crestinortodox.ro/......18480.html
Deja m-ati bagat in ceata . Am intrebat eu patintele cand a venit cu boboteaza si a spus ca am voie doar PUTINA apa, atat. Apoi dupa ce se insereaza, pot sa mananc.
Nu e nimic rau daca tin post negru, macar o data pe an . Ajuta organismul, m-am informat eu.
Incercati si voi, eu am sa rezist, sunt sigura.
Bafta!
Postul negru presupune a nu manca si a nu bea nimic toata ziua! Dar, daca nu poti tine toata ziua post negru, poti tine post aspru astfel: Nu mananci si nu bei nimic pana la ora 15 sau 18 sau 21. Dupa aceea poti manca si bea fructe uscate, paine uscata, seminte si apa dar nu mult!
Daca e post negru, nu poti bea apa.
Cu ce motiv tii post?
Doresc un raspuns sincer.
Nu stiu, pur si simplu vreau sa incerc lucruri noi . Si daca este sanatos, de ce nu!?
DenisaMetal întreabă: