| Superior a întrebat:

Cand va uitati in oglinda chiar puteti sa credeti ca suntem niste maimute care au aparut random din nimic, cu o asa mare complexitate si simetrie?

22 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

Dar tu de ce faci spam cu intrebarea asta?

| relian a răspuns:

Cum a facut sau din ce a facut Dzeu semintele, vegetatia? Nu mai stiu daca scrie in biblie, am citit-o de ceva vreme si nu am retinut asta, nici nu stiu daca scrie sau spune despre chestia asta.Asa ca sa nu mai caut eu poate stii tu, desi nu cred ca spune nicaeri in biblie cum sau din ce a facut vegetatia.Da un raspuns daca poti.

| Holiday a răspuns:

Nu bre, suntem rodul incestului dintre copiii lui Adam si ai Evei, apoi al celui dintre nepotii lui Noe.laughing

| Octavian199 a răspuns (pentru Holiday):

Care copii? Numai Cain era cand s-a dus in lume si s-a casatorit nu stiu cu ce femeie rolling on the floorPoate cu mama lui rolling on the floor

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Da. Da, chiar pot.

| RAY a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Modul cum a pus intrebarea este total opusul a ceea ce inseamna teoria evolutiei, o afirmatie stupida si ilogica

| Kron5tadt a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Eh, daca poti, demonstreaza aici, sau taci! Ai gura prea mare pentru o tema atat de profunda.

| Holiday a răspuns (pentru Kron5tadt):

"Ai gura prea mare pentru o tema atat de profunda."

Profund falsa, poate ai vrut sa zici. De spiridusii creatori zic.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru Kron5tadt):

Daca am gura prea mare ce? Afirmatia ta nici macar nu are vreo treaba cu aceasta tema "profunda". Doar fiindca am gura mare si nu iti comvine tie, nu inseamna ca eu n-am dreptate.

| Superior explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Nu inseamna nici ca ai.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru Superior):

Dar eu nu am zis ca am.

Răspuns utilizator avertizat
| Steregoi a răspuns:

Omul neinteligent necredincios nu-si bate capul sau nu si-l pune la contributie si zice: "simetria materiei sau materiala a aparut pur si simplu din intamplare". De fapt simetria imateriala nu are inceput asa cum Dumnezeu nu are inceput. Ce nu are inceput nu are nici sfarsit. Moartea vesnica apare din viata vesnica. Viata nu apare niciodata din moarte pentru ca viata imateriala nu are inceput. Materia provine din imaterie. Imateria nu e nimic.

| NGheorghe a răspuns (pentru Steregoi):

"Materia provine din imaterie. Imateria nu e nimic."
eu ma întreb de ce oare nu zici direct: "Materia provine din nimic. "?

| Steregoi a răspuns (pentru NGheorghe):

Imateria nu e nimic. Imateria are nivele de energie intre zero si constanta Planck.

| Octavian199 a răspuns:

Cine naiba a zis ca suntem maimute? Avem stramos comun cu ele.

| Mclaren12 a răspuns:

Cine a zis asta?

| RAY a răspuns (pentru Mclaren12):

Nimeni nu a spus asta, el nici macar nu stie ce e un cromozon dar afirma ca cica omul a aparut din nimic

| Delmo_Catalin_1984 a răspuns:

Ai mai pus intrebarea asta!
Raspunsul este da! Nu ai vazut ce simpatici sunt puii de urangutan? Tu nu mergi la zoo? De ce si unde vezi atata simetrie? Si in structura unei frunze este simetrie!

| Kron5tadt a răspuns:

Lucrarea este atat de complexa, de nu poate cel mai performant computer din lume macar sa simuleze creatia. Este ceva ce depaseste puterea de judecata a omului simplu.

| antonel23 a răspuns:

Nu, adica cel putin eu nu cred asta.