Pe viata Mea zice Domnul Dumnezeu, ca Eu nu doresc moattea pacatosului ci sa se intoarca de la calea lui sivsa traiasca.Intoarcet-va, intoarceti- va de la calea voastra cea rea!
Asta e din noul si falsul testament parca. Dar in cel adevarat zice "Si cei omorati de Domnul vor fi multi la numar."
Denumirea de testament sugerează moartea zeului Dacă zeul ar fi nemuritor, nu am mai vorbi de testament.
"Chiar El spune ca ii va omori cu sabia pe cei rai."
Parca sa omori pe cineva era un pacat. La zei nu se aplica regula asta?
Bucuria noastra nu are nici o importanta. Acum zeul din cartile cu povesti ar putea sa se modernizeze putin pentru ca sabia e cam primitiva. Poate trece si el la acceleratoare de particule.
Dacă păcătoșii persistă în păcatele lor, își vor primi până la urma pedeapsa.
"Nu vă înșelați! Dumnezeu nu Se lasă batjocorit! Căci ceea ce seamănă omul, aceea va și secera." - Galateni 6:7
Eu cred ca si-o vor primi oricum.
Eu ca ortodox, inteleg ce zici. Crede-ma ca multi din crestini duc o lupta interioara in sensul asta.
Eu am o parere personala ca singurul crestin care a existat a fost IIsus Hristos, pentru ca sa crezi in Dumnezeu nu inseamna sa afirmi asta, dupa cum spune si Jordan Peterson, ci inseamna sa iti traiesti viata ca si cum El ar exista, si sa traiesti corect si, ei bine, nimeni nu face asta, decat IIsus care si-a dat viata. Si altii si-au dat viata(exemplu, soldatii), dar nimeni nu a dus o viata curata ca IIsus, deci inteleg perfect intrebarea ta. Dar mai stiu si ca nu avem toate informatiile. De exemplu cand il vezi pe Preafericitul Daniel, iti spui in sine, ce preot hot si ipocrit, dar nu ii cunosti viata, daca el chiar traieste credinta pe care o predica, atunci noi vom fi cei care ne vom face de ras, daca el e fals, intr-adevar pica testul si e nasol, dar daca el e corect si noi ceilalti il judecam, noi vom fii fraierii. Deci cine are dreptate pana la urma?
Iti spun ca raspunsul nu va avea in vedere vreun om, pentru ca omul nu e perfect, in afara de IIsus si poate cativa profeti.