Sa nu te miri după dacă raspunsurile de aici iti vor provoca anxietatea. Apocalipsa, până una alta, este in mintea noastră, nu e in prezent nicăieri. De ce sa mi fac griji unde nu sunt? Ma poate doborî orice până vine apocalipsa.
Isus si Pavel au vestit Apocalipsa pentru secolul I d.Hr. Deci cred ca ai ratat-o.
Nu stiu ce apocalipsa astepti. Cartea Apocalipsa nu descrie sfarsitul lumii. Crede sau nu crede in Dumnezeu, oricine e capabil sa faca critica interna si externa a unui text intelege ca autorul descrie cum vede el ca se petrec lucrurile in lume, care este sensul lor spiritual.
Nu scrie când va veni. Evenimentele se îndreaptă spre Armaghedonul biblic. Apocalipsa 16, 19. Pământul e teascul mâniei lui Dumnezeu. Când se va umple cu struguri va fi pusă in funcție presa de către Dumnezeu. Strugurii sunt oamenii. Suprapopularea sau umplerea planetei e inevitabila. Lume necredincioasa.
Maine, pardon, poimaine, asta... raspoimaine. Nu! Ieri...[Brain.exe has stopped working].
Poate 1000, 2000 de ani la cum se misca lucrurile. Trebuie sa se mai implineasca multe alte lucruri inainte daca e sa ne luam dupa Biblie.