Ideea ca oamenii vor fi insemnati cu semnul fiarei este o fantezie crestina.
L-am primit deja atunci cand am fost scanati cu termometrul, sau mai bine zis cu implantatorul de cipuri.
Dacă ne dau ăștia o brățară/ceas/orice care să ateste că am făcut vaccinul și fără să nu putem cumpăra sau vinde oare se împlinește ceva?
Războiul nevăzut este deja în funcțiune. Este sub alta formă semnul fiarei decât credem noi că ar fi. Vremurile antihristice sunt deja începute sub alta formă.
Semnul fiarei va fi implantat sub piele, adica microcipul care va fi impus de Antichrist care se va aseza la Ierusalim si va da drept Dumnezeu si acesta este o inselatorie pentru ca avem un sigur Dumnezeul Atotpurtenic care a creat cerul si pamantul. Antihristul va domni 7 ani pe pamant dupa rapirea bisericii. Biblia ne avertizeaza nu acceptam acest va fi pe mana drepta sau frunte pentru vom si chinuiti in foc si pucioasa ( adica iazul de foc). TE ROG NU ACCEPTA ACEST SEMN AL FIAREI 666 PENTRU CA ISUS TE IUBESTE INCAT SI-A DAT VIATA PENTRU TINE PE CRUCE. DUMNEZEU A IUBIT ATAT DE MULT LUMEA INCAT A DAT PE FIUL SAU ISUS IN LOCUL TAU PE CALVAR. CA ORICINE CREDE IN EL SA NU PIARA CI SA AIBA VIATA VESNICA. INTOARCE-TE LA DUMNEZEU PANA CAND NU ESTE PREA TARZIU. ISUS TE IUBESTE.