Iar m-ai prins in capcana, nu?!
Sigur ca da, ai dreptate. Ioan 3:16,,"Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică."
Te rog, vino cu cuvintele tale ca daca e sa-ti spun ce capcana e la intrebarea mea cu oranduirea sari de scaun in sus ) oricum maine am sa citesc ca acum ies, merg la slujba de la ora 23
Iti doresc serviciu usor! Ai grija de tine. Sunt curioasa ce mai debiteaza creierul tau?!
Awwww, ceee frumos :x http://www.youtube.com/watch?v=8-cu3k0236U Si daca tot sunt obiecte, murea porumbelu' daca le facea sa nu simta? Era un tigan care avea un cal vai de el, slab de abia putea sa traga caruta si-l si batea, ca de ce nu trage, apoi l-am gasit mort langa un rau. Daca tiganul ala era rau, daca ar fi adevarat ce zici, zeul tau e nimic pe langa el.
Ce-i cu poza aia lucrata in photoshop?
De ce crezi ca este lucrata in photoshop? Chiar este facuta de noi in Parcul Dendrologic Simeria.
Pai tocmai ziceai ca le-a facut ca sa ne folosim de ele, deci sa le punem sa traga caruta, sa le taiem sa facem burtile mari, dumnezeu a facut asta, nu? Si daca sunt de decor, nu au suflet, atunci de ce se mananca intre ele, sau mananca oameni? Doar nu le posedeaza diavolul, n-are ce sa posedeze.
Nu te lasa
Nu mai asocia oamenii sau animalele cu planeta. Cum ii aud pe unii cum zic ca oamenii distrug planeta. Nu avem cum sa distrugem planeta. Atunci chiar am fi cineva daca am putea asta Pe noi ne putem autodistruge, aia da. Dar planeta si viata o sa existe inca mult si bine si dupa ce noi n-o sa mai fim. Miliarde de ani probabil.
Sa sti ca daca ma saruti de 3 ori am sa ma dau peste cap si te pot transforma in orice animal doresti
Transforma-ma intr-o pupaza
sarutul ti-l dau tot la cafenea, nu?
Da, ti-a placut aseara? adevarul este ca sunt si romatic
Foarte :X
foarte romantic
(1 Ioan 5:19) Ştim că provenim de la Dumnezeu, dar întreaga lume zace în puterea celui rău.
Aici se arata practic ca lumea deci oamenii sant influentati de dusmanul lui Dumnezeu satan, animalele sau pamantul nu au treaba cu satan desii acesta a contribuit la ruinarea lui.
Apoi Biblia arata ca pamantul va ramane vesnic in timp ce lumea sau oameniii rai vor fii distrusi daca nu se schimba
1ioan2:15,16,17 Nu iubiţi lumea, nici lucrurile din lume! Dacă cineva iubeşte lumea, iubirea de Tatăl nu este în el, 16 pentru că tot ce este în lume — dorinţa cărnii, dorinţa ochilor şi etalarea ostentativă a mijloacelor de existenţă — nu provine de la Tatăl, ci provine din lume. 17 Şi lumea trece şi dorinţa ei la fel, dar cine face voinţa lui Dumnezeu rămâne pentru totdeauna.
lc13cm3 întreabă: