| a1doru a întrebat:

Canoanele Bisericii spun ca cei batrani si bolnavi sunt scutiti de a tine post.
Daca un om, batran si bolnav, mananca si bea "ca porcul", tot timpul anului[inclusiv in perioadele de post], inseamna ca pacatuieste si merge in iad?

Răspuns Câştigător
| Alexandru1826 a răspuns:

Nu probabil nu se poate abtine de la pacat iar nu se prea gandeste la cosecinte iar de aceia trebuie sa tina post cat poate mai ales miercurea si vinerea. vreau funda

| a1doru explică (pentru Alexandru1826):

Bine mai. daca vrei tu funda, ti-o dau.imi inchipui ca m-ai sorcovitrolling on the floorrolling on the floor

13 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Pacat ca pe aici cu unii nu prea ai ce discuta... Nu sunt deloc de acord cu injuraturile, dar parca unii chiar le merita... Am gustat din plin impreuna cu sotia mea raspunsul tau la intrebarea asta, pacat insa ca altii nu sunt in stare sa gindeasca si sa vada ce ai vrut sa spui de fapt.

| aliceinchains a răspuns:

Dacă (,) canoanele Bisericii zic că bătrânii îs scutiți de post, n-or să ajungă în iad (dacă el ar fi existat). Meh, oricum bătrânii au în general multe avantaje, de la locul în maxi-taxi pân la locul în rai, ptiu.

| a1doru explică (pentru aliceinchains):

Tie nu-ti dau funda, ca ai destule.rolling on the floor

| aliceinchains a răspuns (pentru a1doru):

Nu-mi trebuie funda, lasă.hee hee Nici nu o cerusem.

| a1doru explică (pentru aliceinchains):

Tu nu stii de gluma? multam pentru raspuns, da cred ca nu merita ''osteneala''rolling on the floor

| aliceinchains a răspuns (pentru a1doru):

De ce să nu merite?

Știu la ce faci aluzie, dar termină! laughing Și nu, nu stau, nu cedez locul babelor!batting eyelashes

laughing))) Ştiu că îs comodă, da' nici chiar aşa. Meh, nu pot, da' îti zic eu.hee hee

| Shinto a răspuns:

A tine sau a nu tine post e o alegere personala,in functie de puterea fiecaruia.D-zeu nu e tampit,sa ceara cuiva ceva peste puterea lui,si dupa aia, daca omul ala nu poate, sa-l trimita in iad.Si asta nu se refera doar la post. Poti generaliza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sufletul nu tine cont de varsta. Porcii sunt nascuti pentru sacrificare!

| a1doru explică (pentru anonim_4396):

Asta e,''din putul gandirii''?rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Despre acel om se spune ca; e bolnav de moarte dar baga-n el de toate.adica nu e bolnav.un batran,nu poate manca orice, fiindca nu-i mai permite dantura, lipsa.si organele.mananca si ei ce pot.si cum pot.cand vei ajunge vei vedea.