Personal am trait o experenta unica puteam sa curentez prin maini dar m-am oprit cand un prieten bun o fost puternic afectat atunci o consideram o joaca.Era de fapt ENERGIEA corpului canalizata prin maini senzatiea de magnetism intre palme prin puterea mintii.
Eram in autobuz si s-a urcat un om cu luminite de craciun la gat si a inceput sa cante.
PS:Ce treaba are cu religia?
Cand am dat de cei mai multi ciudati de pe TPU care vorbesc in spatiul acesta virtual cum vorbesc cu parintii sau cu cei care se aduna si-si zic prieteni
Cand am luat 10 la filosofie.
I-am spus profesorului tot ce-mi venea in cap, aberatii, dupa ce m-a facut de tot rahatul in clasa, mi-a zis:"Bravo, 10!".
Ciudat...foarte ciudat.
Am intrat intr-o cabina de comanda, pentru indeplinirea unor sarcini de seviciu.cand sa ies, a sunat tilifonul. operatoarea a raspuns, eu m-am intors si am intins mana la telefon.mi l-a dat, am vorbit cu sotia mea, si am plecat. operatoarea m-a intrebat; stiai ca te va suna? nu.am simtit ca e ea.am ramas uimiti amandoi.eu si operatoarea.
Eram cu un prieten la o scara de bloc. Stateam noi si discutam cand apare un caine negru, mare, care vine spre noi, sare, apoi dispare.
Eu derutat, il intreb:
-Ai vazut ceva?
-Da, un caine...
A fost o vedenie de grup, ceva. Mi se pare interesant faptul ca noi nu eram asa de apropiati ca sa se puna problema unei legaturi.
Ciudat a fost ca mi s a intamplat ceva ciudat. a fost foarte ciudat. dar cel mai ciudat e ca nu pot sa mi amintesc ciudatenia. nu i asa ca e ciudat?
anonim_4396 întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: