Si tu ai facut special contul astazi,din dorinta de a vedea cit suntem noi de credinciosi,Cred ca nu puteai sa mai dormi noaptea de grija noastra ca vorba aia,,, moare de grija altuia si magarul de drum lung Ptiu sa nu te deochi mai ai frati acasa si conturi facute, Pe la conversatii am auzit ca ai o lista cu toate adresele si parolele sa nu le incurci.Vad ca te intrebi cine zicea de tine Re @SatanFamily la Conversatii, erau si ei la o cana de zmoala si serveau masa, o strachina de fasole batuta cu zmoala Spuneau ca ai servit si tu 2 portii, dar se lipisera pe mate si a trebuit sa bei 1 ulcea de gaz sa se dilueze smoala cica gazul ajuta la digestie ca trifermentul.Am inteles ca ai plecat si cu un pliant de la ei http://ro.wikipedia.org/wiki/Analfabetism_funcțional
Dumnezeu este substantiv comun, de ce să se scrie cu majusculă?
@****asasexy (huh? o_O) Teiștii și liber cugetătorii.
Ce nick scarbos ai, mi si sila de tine, esti o rusine.
Dumnezeu cu d mic? esti o idioata.
Eu cred.
Tu esti idiot ma k stie ca exista
Eu cred ca Dumnezeu exista! Si mai cred ca Isus Hristos este Fiul Lui Dumnezeu. Credeti si voi si pocaiti-va!
Aha rock on mai " aMicu" dar nu te duce un pic mintea, oare unde ajungem dupa ce murim, ce ne reincarnam, haha, las' ca vedeti voi, va veti chinui in viata vesnica! Hmm...dc exista Sf. Biserica, sa fumezi in spatele ei, a? Nu, noi trebuie sa ne pregatim pentru viata vesnica, cam atat am de comentat , dezamagita...
Cum poți să ai obscenitatea asta de nume și să ai tupeul să întrebi de dumnezeu? mi-ar fi jenă în locul tău! pi**oasasexy?
Meme10Memu întreabă:
RAY întreabă: