Kodre? LEGEA este facuta pentru dreptate? ori pentru cel mai bun avocat? fiindca avocatii toti sant seriosi? numa ca unii castiga altii pierd.deci cu dreptatea si adevarul cum ramane? fiindca vazut-am nevinvati in inchisori, si criminali in libertate?
Legea are loopholes care pot fi exploatate. De aia se face atita tam-tam cu terorismul, ca asta e cam singura scuza pentru a schimba legile fara mari comentarii din partea publicului, dar nici asa nu prea merge. Vezi la americani ca de vreo 7-8 ani se chinuie sa bage legi care sa dea libertate mai mare in supraveghere si nu le iese. Vezi recentele scandaluri cu NSA/Google/Microsoft in urma carora statul american si-a luat-o peste bot. Dreptatea si adevarul sint relative. Totul e ca noi sa luptam pentru dreptatea noastra.
Mai kodre? tu stii si vei vedea ca toate ingradirile si manipularea omenirii se vor face la adapostul unor bune intentii,asa cum e pavat drumul spre iad.tu vezi ce se intampla in lume din cauza banilor? omoruri,inselatorii, inginerii financiare, lovituri la bursa, furturi, delapidari si evaziuni fiscale.toate astea se vor rezolva,eliminand banii ca instrument de cumparare si implantand un cip biometric,ce contine toate datele persoanei,dar toaaate.iar supravegherea se va face tot asa,fiindca pana la urma din comoditate si pentru siguranta, vor renunta la intimitate toti, dar in mod firesc fiindca daca noi inca mai stim ce sant astea, cei de dupa noi vor sti mult mai putin iar urmatorii, vor lua totul ca fiind normal.mai kodre? noi traim putin,Dumnezeu e izvorul timpului,iar satan stie ca are vreme putina,dar muuuult mai multa decat noi, asta din punct de vedere religios, dar filozofic vorbind, tragedia veacurilor de fapt dureaza miii si mii de ani si lupta se duce fara mare tam-tam si vizibil ci la nivel spiritual, fara ca cineva sa bage de seama. daca bunicul meu acuma 40 de ani imi povestea despre o mare carte fara foi, ce va cuprinde toata intelepciunea lumii, si ca vom fi ca niste furnici, pe un ecran mare,{aparuse ecranul cinematografic} eu cuget ca de undeva stia, dar de internet si legea bigbrother nu se pomenea nici in vise domnule.Deci cum spui tu ca nu le iese,cand copii in campusuri sant urmariti si supravegheati,prin bratari, cu cipuri, la noi iti poti urmari odrasla la gradi si la examen cu camere deocamdata, iar multe firme japoneze impun angajatilor implantarea de cipuri RFID? iar la noi se pregateste deja legea big brother 2, in parlament intampinand inca opozitie dar tu stii ca cei mari vor face legea iar noi ne supunem, ori din lehamite, ori din neputinta, ori din nestiinta.de asemeni,la orice masura,luata impotriva oamenilor si libertatilor lor, se vor da metode alternative precum adeverinta de asigurat, alternativa cardului de sanatate.dar alternativele astea devin perimate in scurt timp, si vor disparea, fiindca normalitatea in societate o da majoritatea.asa au disparut,rase intregi de oameni, daramite grupuri religioase, ori opozante, ale asa zisului, bun mers al societatii.
Pai cum ramine cu "liberul arbitru" atunci? Nu trebuie' sa fii crestin/religios/fanatic sau nu, inclinat catre spiritualitate sau nu pentru a alege sa fii condus de foamea de bani sau pur si simplu sa iti traiesti viata cum consideri tu mai bine fara a considera banii ca fiind cei mai importanti.
"Profetiile" nu ti se pare ca ar fi foarte plauzibil sa vina de la cei care ne-au creat? Tu daca iei si creezi o oaie in laborator pai sa ii prezici evolutia ca fiinta. La fel si noi, ca rasa. Avem o evolutie predictibila daca cei care fac predictia sint o rasa cu citeva milenii mai in varsta ca noi. Sau poate cu citeva milioane de ani in fata. Problema cu legile BB e NESTIINTA la noi. In afara, cum ziceam, se poate. Si se rezista cu succes. La fel cum Norvegia si Elvetia au rezistat UE-ului. La fel cum islandezii si-au luat tara inapoi. Problema e ca nu sintem educati si nu se vrea asta. Nu vorbesc la nivel de societate/administratie, ci la nivel de individ. Pai daca tu, copchil de 12-14-15 ani, stai ca jita pe net si te joci rahaturi sau te uiti la clipuri cu manele in loc sa te documentezi despre sex, drepturile tale si ce poti sa faci ca sa nu ajungi la 20 de ani sa te plingi ca nu ai de lucru si sa stai cu ai tai pina crapa ca sa mostenesti apartamentul.
Acel card nu are nici o legatura cu numarul 666.Acest numar in Biblie se refera la imperfectiune accentuata. Apoi, Satan, oricum e conducatorul lumii. 1Ioan5:19.Important e sa aplicam ce zice Biblia pentru a nu-l lasa pe Satan sa aiba influenta asupra noastra. Iacov4:7,8
Mai kodre? stii cum vine lepadarea de credinta? incepe prin banalele desene animate,in care crestinii sant aratati ca fiind ingraditori de libertate,si se incheie prin convingerea pruncului crescut de crud, in ideile astea. ajuns adult, si destept, ca religia e ceva perimat, si inchipuit.problema e ca, credinta are loc in minte si judecata, dar pe astea nu le-a vazut nimeni, doar stim ca le avem.fiecare le folosim cum dorim.ala e liberul arbitru.in rest, toti am fost inzestrati cu niste taleri.acestia trebuie investiti.bine.
Lepadarea de credinta aia care de fapt nu e a noastra si ne-a fost bagata pe git? Mersi, dar nu am simitit-o niciodata ca fiind credinta mea stramoseasca. Treaba cu banalele desene animate si credinta sta asa - era un film cu pinguini, de desene animate. Nu mai stiu care. Cu un pinguin care danseaza. Pe imdb niste cretini ziceau ca nu isi lasa copilul sa se uite la ele fiindca au sexual innuendos - cadeau unul si una unul peste altul si tot nimereau in diverse pozitii sexuale. Ei bine, eu ca si consumator peste medie si pasionat de p0rn nu m-am gindit O SINGURA CLIPA macar la chestiile astea, ci pur si simplu m-am bucurat de un desen animat de calitate. Crestinii, insa... cam la fel si cu cardurile.
Inferno întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: