Suferind de astm sami vars plamanii pe dusmani si sai vad cum rad de mine, sa imi dea ema bilet de avion sa merg cu ea in rai e o moartea groaznica nu moartea e groaznica si privirea ei ce imi ingheata fata mai ceva ca cand privesc pe barbosul care ma invita la ardere vesnica amin
Du-te la un pavilion de cancerosi, sa auzi oameni care urla ca lupii de durere.
Dar cea mai groaznica este despartirea de Dumnezeu.Cat de frumos mor cei care Il au pe Isus ca Mantuitor, au pace, au nadejde!
Sa mori e ca si cum ai murii ).am fost mort pentru 2-3 min(imima a stat ) si ce sa zic...nimic e ca si cum n ai fi
Pai am trecut prin de toate felurile
M-am inecat cu toate alimentele posibile(te ia cu lesin incepi sa vezi cu intrerupere si cand se stinge tot gata pici jos din picioare, norocu meu ca mi-am revenit exact in cadere)
M-am inecat cu apa multa(o sa inceapa sa-ti iese apa si pe urechi si nu poti sa vorbesti deloc..tot asa te ia cu ameteli incetu cu incetu)
M-am lovit cu spatele de un bolovan(numai stiam de mine si nu puteam sa zic nimic si cand sa dau ochii peste cap mi-am revenit in ultima sec.)
Toate astea de n ori, dar am scapat de toate in ultima secunda, deci stiu cum e sa mori.
Ingropat de viu sau ars nu stiu cum e si nici nu vreau sa aflu
Toate sunt groaznice pentru 30 de secunde dupa te obisnuiesti cu idea.
Inecat,impuscat in burta, criogenat(hipotermie)
ingropat de viu.Asta e raspunsul multor oameni constienti.
Vai de voi ma intristati bai penticostalilor!
Voi chiar ca nu ganditi.O sa iti dai seama cand esti pe ultima % de metri.
DeProfundis99 întreabă: