Mila lui Dumnezeu pentru pacatele noastre cat nisipul marii.Mantuirea prin Jertfa Mantuitorului nostru Iisus Hristos. de asta avem nevoie toti oamenii.
Poate nu vreau mantuire. Nu toti credem in existenta "raiului" si a "iadului". Eu unul cred in reincarnare, si crede-ma ca nu sunt genul omului credincios. Nu ma pot declara budist, insa de departe budismul este cea mai putin mincinoasa si manipulativa religie. Eu unul cred ca religia este tot o stiinta neinteleasa de noi inca, adica. exista un fel de algoritm pentru orice, lucru stiu de elita lumii insa ascuns noua pentru. ca prin religiile actuale se manipuleaza mult mai usor si pentru ca ei nu sunt adeptii vorbei "Mai bine mai tarziu decat niciodata". Daca am afla acum ca de fapt tot ce am stiu noi 2000 a fost gresit, si ne-a fost ascuns adevarut, asta ar declasa o revolutie anti masonica. Nu vreau sa duc discutia intr-o zona a ridicolului dar, primul lucru care imi trece prin cap acum este Star Wars, stii, cu forta si cu alea. Probabil ca creatorul SW stie mai multe decat noi.
Ah, sunt mai multe:
Aer, mâncare, apă, somn, casă, muzică, amintiri și... aparatul foto.
''Crede in Domnul Isus'', adica puneti-va increderea in Domnul Isus, si''vei fi mantuit''.
Eu sa am extinctia tuturor oamenilor, liniste, si o muzica buna; poate si un vin bun, si chiar nu mai am nevoie de altceva.
Ca sa afli ce-l mai important lucru din lume, intreaba bolnavul care nu se poate ridica din pat, intreaba orbul care nu te vede sau surdul care nu te aude, toate celelalte sunt desertaciune si goana dupa vant, daca nu ai sanatate nu ai nimic
Sanatatea e mai scumpa decat toate daca nu esti sanatos degeaba ai de toate si stai in pat.
Lucrurile sunt nesemnificative pentru mine...Pe lumea asta voi avea intodeauna nevoie de o persoana : de Mama!
Banii fara ei nu poti trai, sanatate bine asta si-o faci si singur, dragoaste, liniste, intelegere sunt multe lucruri ce imi doresc dar in principal sanatate si sa apuc 100 de ani sau 10000000000000000000000 de ani
Inafara de lucrurile care sunt strict negesare...aerul, apa, mancare..singurul lucru care poate aduce fercirea si de care probabil oricine are nevoie...este dragostea.
Parerea mea :X
Maybe o sa sune ciudat, dar eu am nevoie de singuratate. Nu ca nu mi-ar place compania, dar eu prefer un alt fel de viata. Sa pot filozofa pe anumite teme, sa -mi scriu gandurile si trairile de peste zi. Si sa nu fiu deranjata de tipetele, urletele altora. Pur si simplu ma simt mai bine singura.
elena_olteanu întreabă:
Aura143127 întreabă:
recedaniel3 întreabă: