Niciuna. Biblia vorbeste doar de crestini. Atit. In rest, si eu, daca am suficienta influenta inaintea oamenilor, pot sa fac o noua denominatiune, cum e ortodoxia sau neoprotestantismul.
Oricum, chestia cu denominatiile nu prea exista in realitate. Sunt destui care se dau ortodocsi si beau, si injura, si numai crestini nu ii poti numi. Dar sunt si oameni extraordinari, adevarati sfinti nestiuti de nimeni sau de prea putini. Si asta e valabil si pentru baptisti, si pentru penticostali, si pentru catolici, si pentru crestinii dupa Evanghelie. Fiecare padure isi are uscaturile ei, dar totodata fiecare biserica isi are sfintii ei, care sunt mai aproape de Dumnezeu si Biblie. Eu am o vorba in acest sens, din Biblie: "Dumnezeu ii cunoaste pe cei ce sunt ai Sai" Si atita timp cit eu, neoprotestantul, m-am despartit cu o imbratisare de un sfint ortodox atunci cand am plecat din armata, cred ca lucrurile stau cum nu se poate mai bine, atita timp cit se intampla oriunde asa. Pentru ca nu diferentele trebuie sa ne separe, ci dragostea pe care Isus ne-a poruncit-o sa o avem fata de cel de linga noi trebuie sa ne uneasca.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: