| AleVlad a întrebat:

Care dintre teoria creationista sau cea evolutionista vi se pare mai corecta sau logica? Dau FUNDAAAbatting eyelashes:*:*:*!

44 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru beyondbirthday):

Omul este maimuta primata

| RAY a răspuns (pentru beyondbirthday):

Nimic nu a fost creat, totul a evoluat de la ceva simplu precum hidrogenul spre cele 91 de elemente chimice, tu faci chimie la scoala? sti ce e hidrogenul? ce e carbonul? oxigenul? cum apar elementele astea?

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns (pentru Dandanache):

Ai azuit deç
Lymphoedema
(lymphedema) occurs when the lymphatic system does not work properly. This results in the long-term swelling of part or parts of the body

| Mădă0611 a răspuns (pentru EmaS):

Eu intru la "voi". Argumentele mele sunt noibatting eyelashes

| EmaS a răspuns (pentru Mădă0611):

Ma tu ai inversat ordinea!

| CryChristiAN a răspuns (pentru Mădă0611):

Ba este invers.

| Thunderstruck a răspuns (pentru EmaS):

Ok, facem asa. Daca evolutia e falsa, data viitoare cand te imbolnavesti de-o gripa sa nu te mai vaccinezi.Sa vedem daca au evoluat sau nu virusii.

Nu, ma, e corect! smug

| EmaS a răspuns (pentru Mădă0611):

Sa retinem faptul important: In nici un laborator din lume nu s-a reusit ''producerea''de organisme vii din materii organice nevii.Acest fapt este cu atat mai demn de luat in seama, cu cat biotehnica a dezvoltat numeroase posibilitati de manipulare a viului.In mod vadit, prapastia dintre proceselw chimicotehnice si biotehnica este de netrecut.Dar chiar daca candva dupa neobosite cercetari si angajarea tuturor cunostintelor ar fi posibila trecerea ei, s-ar dovedi cu aceasta:Viata este explicabila numai prin angajarea spiritului si activitatii de creatie divina.

| Mădă0611 a răspuns (pentru Thunderstruck):

Oricum ar trebui sa nu se vaccineze, doar boala e urmarea pacatului si medicina e de la diavol (invata ca boala are cauze naturale, nu ce ziceam inainte, blasfemie). Deci, te impotrivesti lui dumnezeu cu arma diavolului :O

laughing) Deoarece, pentru ca, fiindca, despre, atmosfera de acum 4 miliarde de ani, sau cat a fost, nu se stie cu exactitate din ce era compusawinking + ca e ca si cum ai spune ca daca x nu a ajuns pe luna, asta inseamna ca nimeni n-o sa ajunga. Se lucreaza cu cap, cu calcule, nu cu credinta, care nu cere dovezi. Voi aveti doar 6 ani de "vazut", si oricum, e credinta, credeti tot, nu trebuie sa cautati, oamenii de stiinta au miliarde de ani, si e stiinta, se cer dovezi, care sa fie acceptate de majoritatea oamenilor de stiinta, ca ei sunt cu ganditul.
App, daca nu ma insel, parca papa a accept ideea de big-bang si parca si evolutia, doar ca pentru a-si continua afacerea, a zis ca dumnezeu e responsabil de explozie laughing

| mimi2000mimi a răspuns:

Pai daca ar fi evolutionista, cine a creat tot ce era pana atunci?! eu cred in cea creationista!

| Urzi23 a răspuns:

Cea mai corecta este cea evolutionista, mai ales ca are ca proptea scuze ca sustinere cel mai mare fals din istoria stiintei =recapitulatia embrionara, in rest SF-uri cu marfarul.

| slowswag a răspuns:

Prima varianta