Da, desi nu prea suport durerea dar o sa il apar pe Iisus pana la sfarsitul vietii si o sa spun tuturor despre El, chiar daca unii ma iau in ras. Si abia astept sa am un copil sa ii povestesc cate lucruri minunate a facut Dumnezeu si face pentru noi oamenii.
Nici eu nu m-as lepada de Isus. Cred ca El ma va intari ca sa pot sa Il proslavesc, chiar platind cu pretul vietii mele.
Îți recomand să citești Istoria credințelor și ideilor religioase carte în trei volume de Mircea Eliade și "Filozofia esoterica a Indiei " Autor: CHATTERJI C. J. (Format: 13 x 20 cm Numar de agini: 144), Cărți despre daoism (taoism ), islamism, mozaism, despre cultul bahai, despre creștinism, etc + ce găsești pe Internet despre religii și filozofii teiste și ateiste.
Nu am citit „Tratat de istoria religiilor", „De la Zalmoxis la Gengis Khan", „Sacrul si profanul", au apărut de același autor Mircea Eliade și a scris și niște cărți despre yoga.etc. dar dacă le găsești poți să le citești și pe alea.
Au fost traduse în românește: Biblia Hazlia- care parodiază Biblia, dar râzi dacă o citești -, Originile Creștinismului, Eseuri Critice de George Ory, Editura Științifică și Enciclopedică 1981, despre miturile Greciei Antice, despre religia vechilor Egipteni, despre islam, Bhagavad Gita, Coranul, Tao Te Ching, (Dao De Jing, or Daodejing), etc.
Este bine să citești despre toate credințele și despre toate religiile, dar asta nu înseamnă să neglijezi lucrurile mult mai serioase : matematica, fizica, chimia, despre calculatoare, limba engleză etc.
După ce vei citii cam 10 -20 ani despre diverse religii, vei înțelege dacă religia creștină este cea mai bună, dacă la fel de bună sau la fel de aiurea ca și alte religii.
Atunci îți vei putea răspunde mai corect decât acum, la întrebarea Iisus a existat, există sau este numai un obiect ideatic apartenent de religia creștină.
My name is Libertine, I love women!
Nu sunt masochist.
Cand ai scris aia, sti ce ar putea insemna chinuri imaginabile? Daca nu, ma gandesc eu si iti dau cateva exemple.
Deci as prefera sa mor in aceste chinuri decat sa ma lepad de Iisus.
Aceste chinuri cat sa dureze 1 ora 2, si as muri hai o zi, dar... as castiga raiul etern, asa daca ma lepad de Iisus scap de aceste chinuri si castig iadul etern care acolo sunt chinuri si mai de neeeeeimaginat, deci draga fratelo, Domnul fie cu tine. Doamne ajuta.
Tu chiar crezi ca ai suporta cele mai groaznice chinuri?
Ai suporta sa:
Sa fi ciopartit de jos in sus in bucatele mici de viu fara anestezie?
Sa se toarne acid pe tine,incet,incet sa te arda?
Ai suporta sa fi bagat in porbagajul unei masini care este distrusa,presata incet,incet de o forma plata, rotunda de cateva tone bune?
Ai suporta sa ti se dea cu un ciocan in cap pana mori?(cu partea plata)
Ai suporta sa fi legat de ceva, in timp ce niste caini flamanzi de mananca de viu?
Mai vrei? Mai am!
Inca una:Ai suporta sa ti se scoata ochii cu un cui si sa ti se introduca in locul ala unde au fost ochii 2 grenazi care iti vor imprastia creierul?
Si hai inca una:Ai suporta sa ti se dea o gaura cu bormasina in picioare,dupa aia in maini,dupa aia in stomac,in piept,gat si dupa aia in amandoi ochii, ca in final sa mori cu un tepus infint in cap?
Tot ce am spus mai sus este fara pic de anestezie, cu dureri maxime!
Zi daca mai vrei.
Pai da mai dar aceste chinuri dureaza o zi, dar daca ma lepad de Iisus ma chinui pentru todeauna in iad, deci ce e mai bine?
Alea is joaca de copii
Daca eu as fi tortionaru as face ceva gen : l-as rapi apoi l-as tine in viata MUUUULT timp,ca sa ma distrez,nu asa
I-as face chestia aia cu apa pe fata si prosop des,mult,zilnic
as cauta alte metode de genul
izolare la greu (luni intregi odata,sa nu vada urma de lumina si sa n-auda nimic )
ace in maini,picioare etc
electrocutare
arsuri
friguri
obiecte contondente
ascutite
Prin toate astea as trece cu el
Apoi,pe la sfarsit as incepe sa-i bag ace prin ochi,sa-i tai limba (daca nu m-as fi ocupat deja ), sa-i bat cuie in toate partile imaginabile, sa-i rup parul etc
Eu zic ca ceva de genu asta merge mult mai bine
De iad nu ne-a spus nimeni nimic sigur.Nu poti fi sigur ca e un loc unde esti chinuit. Poate fi opusul raiului.Adica daca ai fost rau sa fi rau si acolo dar pe vecie.Pentru cei care sunt de partea binelui in cazul asta, chinuri poate insemna orice.Chiar si doar sa fi acolo.Nu a spus nimeni cum esti chinuit.
So what?
Sry bro da sunteti penibili nu puteam sa ma abtinCum zic toti cred ca majoritatea de varsta cu mine(adica copii) ca si-ar da viata si ca ar suferi ei ni chinuri pentru isus... aveti grija cand ziceti ceva...
Ai idee despre profetii de pe TPU dinaintea ta? Tu crezi ca a venit cineva aici pentru convertire religioasa? Sau sa caute credinta pe un website? Ai venit tu sa salvezi membrii TPU de la suferinta vesnica? Tu crezi ca Dumnezeu cel bun a creat omul dupa chipul si asemanarea Sa pentru a-l arunca intr-o suferinta infinita in cele mai cumplite chinuri, ca pe un gunoi? Nu suna mai degraba ca o poveste de speriat copiii pentru a-i tine mai bine sub control? Eu cred in Dumnezeu, dar ce scrii tu aici pe TPU suna cumva a nevoie de atentie. Mai bine apuca-te de invatat, sunt deja mii de predicatori pe internet si nu poti invata pe altii despre lucruri pe care nu le intelegi.
Iar daca ne-am aduna aici 5-6 cu pareri mai bine definite, in diverse dezbateri, si sa stii ca s-a intamplat cam prea mult in trecut, la sfarsit ajungem la concluzia ca n-am facut decat sa ne spunem poezia fiecare si n-am ajuns nicaieri. Foarte bine ca esti credincios si ca esti mandru de asta. Dar dezbaterile pe TPU n-au dus niciodata la concluzii acceptate general, iar situatia la final parea a fi: cine a intrat aici ateu a iesit ateu, si reciproc. Dupa ce s-au atacat reciproc, ca niste buni cetateni.
Unu ca osama bin laden sau ca hitler sau ca mult alti criminali aia se mai numesc oameni? Crezi ca ei au fost iertati si dusi in rai? Chiar crezi ca pentru acestia nu exista un iad?