Am speriat degeaba un caine care mergea pasnic. Eu am vrut sa testez un generator de ultrasunete si s-a speriat cainele degeaba si a luat-o la fuga si zic n-am facut treaba buna, deci il consider un pacat, ca eu nu aveam nimic cu caniele si nici el cu mine
Vrei sa ma bagi la puscarie.
Mi-ai adus aminte de o smecherie politista veche de vreo cativa ani. Anunt: O minora de 16 ani cu Sida a stat toata vara pe plajele din Constanta si a facut sex cu mai multi barbati. Cei care se stiu, ii rugam sa faca testul pentru a preveni alte complicatii
Pacatele pot fi de 2 feluri|: COMITERE - OMITERE...
Dzeu nu masoara sau cantareste pacatele, oricare ar fi el te duce in iad daca nu ai acceptat jertfa Dl Isus.
CONDITIE |: Dupa ce ai fost iertat spunea Isus in unele cazuri " du-te si numai pacatui "
Mi-am dat drumul pe sfânta cruce și după ce am borât am zis, aaaa isus ți-am dat la cioc, si la urmă am dat cu limba pe cruce și am lins tot ce-am dat din mine pe ea.
Amice tu inca mai poti fi iertat, daca Isus a raspuns cu iubire omeniri tu de ce esti atata de destept si raspunzi cu atata ipocrizie, nebunie, scarba,,,, Isus pe care il batjocoresti tu a spus printre ultimele cuvinte TATA IARTA-I CA NU STIU CE FAC... vad ca se implineste versetul acesta cu tine. nu sti ce spui
L213A întreabă: