Cu un asemenea "frate" care foloseste asemenea cuvinte indecente la "Religie" este "normal" sa se intample cele numite sau mai pe romaneste: "unde dai si unde crapa" ori "ce naste din pisica soareci mananca".
Nu ma ajuti deloc.
Schimba limbajul vulgar, daca nu, poti cere sfaturi pe maidan.
Dar nu te-am jignit pe tine eu doar am pus o intrebare.
Vorbeste civilizat, nu mai fi vulgar, nu am zis ca m-ai jignit. Eu mi-s din cea mai colorata zona a tarii, Bucuresti, Rahova, nu exista limbaj mai colorat in lume ca aici, sunt obisnuit si familiarizat cu vulgaritatile dar cand scrii pe net incearca sa te mai cizelezi in ceea ce scrii, CA VAD TOTI ce a nascocit mintea ta.
Da chiar asa ce fel de frate? un frate ticalos zic eu dar sa stii ca astfel de cazuri mai sunt si in ziua de azi. Eu am pus aceasta intrebare ca fapt divers sa vad ce imi raspunde lumea intelegi.
Sa nu uitam ca o parte din vina o are si ea pentru ca a pus botul la el.
Nu uita viata bate filmul.
Tipa e panaramă nu ai la ce să te aștepți dar fract-o? Pml co@ie ce frate e ăla smr eu? Adică de ce ai fte taman iubita lu' fractu?
Deci sa ma fac inteles, eu sunt singur la parinti cand am adresat intrebarea pe site-ul asta am vrut sa stiu parerile la altii sa vad ce raspuns imi da lumea si chestia aia cu "Care e cel mai naspa sentiment, e atunci cand te simti neajutorat, ori e atunci cand afli ca cel mai bun prieten al tau s-au chiar propriul tau frate ti-a fu+tut femeia?" a fost inspirata dintr-un film pe care l-am vazut mai de mult si cand mi-a venit ideea am scris ok.
Dar sa stii ca ori ce e posibil adica daca fratele tau e nenorocit si se da la ea si ea pune botul ti-o fu+te pricepi adica nu mai tine cont ca e prietena ta.
Hei, nu uita ca Diavolul ne impinge sa facem pacate si unele lucrui pe care nu le vrem.
Sti vorba aia pe care o spune femeia "am gresit fratele" asa si femeia in cazul nostru. https://www.youtube.com/watch?v=uCBNvI9AECA
Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.
Viata e de rahat pentru unii si frumoasa pentru cei ce au cascaval intelegi tu.
Daca stai sa te gandesti, daca tu ai fi fost femeie si ai fi avut o sora si nu peste mult timp afli ca sorata si-o tr+age cu iubitul tau e exact aceeasi treaba numai ca s-au inversat sexele.
In ziua de azi e foarte usor sa fi ticalos nu crezi.
S-a normalizat.
Spune-mi draguta, cum ai reactiona daca sotul tau ar avea o aventura cu cea mai buna prietena a ta s-au ca propria ta sora se cucla cu el cat esti tu la munca s-au acasa cu copii?
Sa nu uitam ca o parte din vina o are si ea pentru ca a pus botul la el si uite asa starneste dusmanie intre frati.
Astăzi mă gândeam la asta!
Dacă i-aș prinde, aș face și eu la fel cu iubitul fetei respective.
Ghinionul meu, am doar un frate care la momentul ctual are în jur de 2 ani. Așa că nu aș putea să i-o fac cred.
Dar pe „soț" l-aș da afară și pe fata respectivă aș certa-o până i-ar fi lehamite.
Mi-aș face bagajele și adios, mă mut!
Aha! asa deci, ei bine sa stii ca de cele mai multe ori viata e trista si grea.
Știu!
Și nu înțeleg cum unii pot fi așa de fericiți.
"Și nu înțeleg cum unii pot fi așa de fericiți." la cat de grea e viata mai stie cineva ce inseamna sa fi fericit cu adevarat.
Dar Biblia ne spune asa:
Întristarea prefăcută în bucurie:
16 Peste puţină vreme, nu Mă veţi mai vedea, apoi iarăși, peste puţină vreme, Mă veţi vedea, pentru că Mă duc la Tatăl."
17 La auzul acestor vorbe, unii din ucenicii Lui au zis între ei: „Ce înseamnă cuvintele acestea: ‘Peste puţină vreme, nu Mă veţi mai vedea’ și ‘Apoi iarăși, peste puţină vreme, Mă veţi vedea’ și ‘Pentru că Mă duc la Tatăl’?"
18 Ei ziceau deci: „Ce înseamnă aceasta: ‘Peste puţină vreme’? Nu știm ce vrea să spună."
19 Isus a cunoscut că voiau să-L întrebe și le-a zis: „Vă întrebaţi între voi ce înseamnă cuvintele: ‘Peste puţină vreme, nu Mă veţi mai vedea’ și ‘Apoi iarăși, peste puţină vreme, Mă veţi vedea’?
20 Adevărat, adevărat vă spun că voi veţi plânge și vă veţi tângui, iar lumea se va bucura; vă veţi întrista, dar întristarea voastră se va preface în bucurie.
21 Femeia, când este în durerile nașterii, se întristează, pentru că i-a sosit ceasul, dar, după ce a născut pruncul, nu-și mai aduce aminte de suferinţă, de bucurie că s-a născut un om pe lume.
22 Tot așa și voi, acum sunteţi plini de întristare, dar Eu vă voi vedea iarăși, inima vi seva bucura și nimeni nu vă va răpi bucuria voastră.
23 În ziua aceea, nu Mă veţi mai întreba de nimic. Adevărat, adevărat vă spun că, orice veţi cere de la Tatăl, în Numele Meu, vă va da.
24 Până acum n-aţi cerut nimic în Numele Meu: cereţi și veţi căpăta, pentru ca bucuria voastră să fie deplină.
Viata e de rahat.
Doar copilăria până la vreo 10-11 ani e ok, că de pe la vreo 12-13 ani unora le trebuie iubit/iubită și mna. Dacă-și fac, începe scandalul în familie. Asta ar fi chestia mai „nașpa" care-i pregătește pentru viața asta destul de trăsnită.
Ia stai un pic, cine e idiotul in povestea asta eu s-au fratele? ca nu m-am prins.