Tu, pentru ca iti permiti sa pui o astfel de intrebare. Ma intreb cine e cu tine: Dumnezeu sau cel rau.
Felicitari, ai luat primul loc! Ai castigat o excursie la Obor cu parintii! Distractie placuta!
Asa e pacat ca nimeni nu ne intelege
Stii ce-mi place? ca o faci pe-a desteptu' da tot ala prost ramai, sa-ti explic de ce.
In limba romana numim aceasta Pleonasm(daca nu stii ce e cauta pe google).
citez:"Nici unu AMBII IS 2"
pai frate, 2 is 2?
Inseamna ca sunt prost ca nu stiu limba romana incredbil si tu esti ca nu sti sa scrii in germana sau franceza nu-i asa?
Eu nu ma duc pe un forum/site german sau francez si ma fac de ras.
Asta e Romania, daca era in Franta/Germania poate mai ziceam dar asa …
Deci daca plec in Germania numai is prost ma fac mai inteligent?
N-am zis asta, nu te faci mai inteligent dar probabil nu o sa te faci de ras
Fain acum ma duc
Mergi cu Domnu'
Esti al doilea prost din lume?
Te-ai inclus, alaturi de initiatorul topicului, intr-o categorie aparte de oameni si anume cea a prostilor. Incercand sa-ti sedimentezi statutul autosugerat de om inteligent ai lasat sa se inteleaga ca te consideri superior lui, sugerand ca ar fi primul prost din lume, prin excludere, tu asigurandu-ti locul 2. Bravo, ai demonstrat ca esti si prost si ratat, nefiind in stare sa castigi nici macar la categoria asta.
Heisenberg? e discutabil daca santem destepti sau prosti, nefiind o limita intre o categorie si alta, presupunem ca santem ori una ori alta.doar presupunem.remarca nu era pentru o categorie, ci doar pentru respectivul.ca ai si tu o parere asta e.ce tu nu esti lume? sau; sa vorbeste si nea ion ca si el este om.
E discutabil, intr-adevar. Macar in cazul tau ai inlaturat orice urma de indoiala.
Dupa mineee...ala mai "smecher" ii ala mai tare care ii cel din stanga care se apleaca spre dreapta si ala din dreapta care se apleaca spre stanga ii mai tare decat ala care merge sa se plimbe.te-ai prins nu?))