| Bahh a întrebat:

Care este deosebirea intre oamenii crestini si oamenii simpli?
De ce lor le este mai important Dumnezeul decit oamenii?

21 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

"De ce lor le este mai important Dumnezeul decit oamenii?" O intrebare sinonima acesteia - "De ce unui tinar indragostit ii e mai importanta persoana (fata) iubita decit toti ceilalti oameni?" Raspunsul cu siguranta il stii. La fel e si cu Dumnezeu. Cind descoperi cine e, si cum e, si percepi ca e de fapt mai real decit propria-ti fiinta, nu poti sa nu te "indragostesti" de El. De aceea El devine mai important decit toti ceilalti oameni. Si asta e diferenta intre crestini si toti oamenii. Restul e doar religie.

| Shinto a răspuns:

Crestinii, si ma refer aici la cei adevarati, incearca sa-si traiasca viata dupa niste principii pe care ceilalti nu le au, si prin asta se deosebesc, printr-o viziune deosebita asupra vietii si a mortii.
Tu, i-ai numit pe ceilalti "oameni simpli"...mi se pare gresit, dar explicatia mea ar fi prea lunga, asadar renunt deocamdata.
Crestinul il pune pe primul loc pe Dumnezeu, din 2 motive.
1 pentru ca este deasupra, citeste "mai presus" decat toata creatia vazuta si nevazuta
2 pentru ca, prin dragostea de D-zeu, ajungi dupa un timp sa-i iubesti pe toti oamenii, ca si cand ar fi fratii tai. Omul care nu-L iubeste pe D-zeu, nu cunoaste cu adevarat acest sentiment, si deci nici pe oameni nu-i poate iubi...

| anonim4565 a răspuns:

Pt ca Dumnezeu a dat pe Fiul Sau Isus Hristos ca sa moara pe o cruce pentru noi astfel avand sansa sa ajungem langa El in Rai. Citeste Ioan 3:16.
El ne-a iubit atat de mult si noi suntem datori sa-L iubim.Pentru noi a pregatit un loc minunat.De asta e asa important El.Caci ce ar folosi unui om sa castige toata lumea de si-ar pierde sufletul?

| Shaoran a răspuns:

Pot face oamenii pentru mine cate a facut Dumnezeu? Asta e intrebarea care se ridica... iar raspunsul este "nu".
Am ales eu sa ma nasc? Am facut eu ceva ca sa ma nasc? Am facut ceva sa crezi? Mi-am dat eu vre un dar? Mi-au dat oamenii vre un dar? Nu... acestea toate au fost de la Dumnezeu, din Mila Sa, chiar si invierea mea tot din Mila Sa a fost.

Atunci de ce as pune oamenii inaintea Dumnezeului cel in Treime inchinat, Tata, Fiu si Duh Sfant.

| costis a răspuns:

Si crestinii trebuie sa ajunga la simplitate.

| eandopuncttk a răspuns:

Banui ca faci parte din prima categorie. as-i?

| MaicaStaretaSebastiana a răspuns:

Pentru ca Dumnezeu este Tatal Nostru, al tuturor; El ii iubeste si ii binecuvanteaza chiar si pe cei ce nu il iubesc! Pacea sa fie cu tine!

| RetardedRacoons a răspuns:

Crestinii sunt foarte speriati de moarte de aceea se autoamagesc cu iluzii de viata vesnica in loc sa se bucure de timpul pe care-l au. Apoi se oftica rau pe cei care se simt bine si fara dumnezei si incearca sa-i traga si pe altii in groapa lor de invinovatire si frustrare.

Răspuns utilizator avertizat
| RetardedRacoons a răspuns (pentru Cracken):

Spune omul al carui idol este Guta si "valoarea lui" rolling on the floor

| RetardedRacoons a răspuns (pentru Cracken):

In ce lume limitata traiesti, de parca exista doar rock si manele ca genuri muzicale. La fel cum ai impresia ca exista doar crestini si satanisti. Esti ori un troll obosit ori prost facut gramada happy

| Bahh explică (pentru Cracken):

Ai demonstrat si ce crestin esti, "rock imputit" un crestin n-ar spune asa, ar spune prin alt mod...

| muhuaxela a răspuns:

Oamneii crestini au un scop, o ratiune:viata vesnica, si automat ca e ce e mai important pentru ei este sa faca voia Lui Dumnezeu si nu voia oamenilor.

| Piersii a răspuns:

Pentru ca viata pe pamant se va sfarsi intr-o buna zi, chiar daca nu vrem. Ei bine, viata de dincolo e vesnica. Despre rai, eu am citit o carte f interesanta, numita "raiul exista", si este despre un baietel de 4 ani care a fost in rai pentru 3 min., si povesteste ce s-a intamplat.

| Masculin98 a răspuns:

Pai nu sunt oameni crestini ci oameni normali cei care sunt ''simpli'' asa cum le spui tu sunt oameni care nnu au cunoscut adevaratul sens al vieti.