Scriptura spune foarte clar ce se întâmplă cu sufletul după DESPĂRŢIREA DE "TRUPUL BIOLOGIC"! Omul nu e doar suflet! Sufletul nu încetează niciodată să existe!
Cât de sinistru trebuie să fie un cult CARE SPUNE ALBULUI NEGRU ŞI NEGRULUI ALB: ei bine, iehoviştii, în mod conştient greşit, neagă dualitatea trup/suflet a omului, DEŞI CUVÂNTUL SCRIPTURII ESTE FOARTE CLAR, fără să lase posibilitate de interpretare diferită şi dubii:
"Nu vă temeţi de cei ce ucid "trupul", IAR "sufletul" nu pot să-l ucidă; temeţi-vă mai curând de acela care poate şi sufletul şi trupul să le piardă în gheena." (Matei 10, 28); - "trupul" și "sufletul" sunt prezentate ca două lucruri CATEGORIC DIFERITE!
După sfârşitul trupului, sufletul îşi va continua existenţa în veşnicie: "Şi ca "pulberea" (trupul, biologicul) să se întoarcă în pământ cum a fost, IAR SUFLETUL SĂ SE ÎNTOARCĂ LA DUMNEZEU, Care l-a dat."- Ecclesiast 12, 7;
Religia ortodoxa este cunoscuta d.p.d.v religios,dar martorii lui iehova este o secta creata de un nene,deci. unde e ideea?
Gata, imi fac si eu o secta, martorii mei, va iau mintile va bag si va sec de bani.
Va trimit la usi sa va injure lumea, gata.
Www.jw.org este siteul oficial al Martorilor lui Iehova.
De ce nu incercati sa va documentati inainte sa vorbiti despre aceasta religie?