Scuze, m-am grabit
biserica evanghelica
Chestia cu convertirea trebuie gandita putin. De fapt, nu putin, ci mult. Asculta ce spun ei si du-te acasa si judeca singura. Vezi ce dovezi au. Trebuie pus la lucru si intelectul, nu numai sentimentele. Trebuie multa prudenta. Sa ai in vedere ca odata intrat in o comunitate religioasa, cam greu mai poti iesi. Pentru ca incep "fratii" sa te inconjoare cu "dragoste", sa iti cante cantari, iar tu esti luata de val si discernamantul nu prea mai lucreaza. Gandeste-te de zece ori inainte de a face un pas.
Ups
Deja l-am luat
Am incredere in Domnul Isus!
Sau pentru unii
Am incredere in Domnul Iisus
P. S. A doau oara am scris cu doi de "i"
Botezul il faci de mic copil neavand ratiune. Deci in concluzie daca iti schimbi raligia mai trz nu este pacat. Pacat este daca iti schimbi religia dupa ce ti-ai ales u una cu ratiune si cu gandire. De aceea mie botezul de mic copil nu mi se pare frt normal pentru ca nu ai puterea de a hotari..de aceea Isus ne-a dat exemplu sa ne botezam cand suntem mai mari..Nu este normal sa iti aleaga cineva calea pe care trebuie sa o urmezi. Cum fac crestinii cu copiii lor. Ar trebuie sa ii lase sa creasca ca sa fie in stare a lua o hotarare
Da, eu am fost crestina dupa evanghelie dar la adunare este un om care invata gresit si biserica-mama l-a aprobat
Oricum si cand niste frati care erau tot crestini dupa evanghelie dar veneau de la o biserica dintr-o localitate diferita s-au oferit ac sa ajute copii din adunarea noastra
Sa faca un cor, sa ii mediteze, deoarece erau profesori
Pastorii din biserica au zis ca nu deoarece nu sunt din biserica noastra
Parintii nu au vrut sa mai mearga acolo si din intamplare ne-am dus la o ruda la penticostali
Ne-a placut mult acolo si acum trebuie sa ne botezam si sa ne inscriem la biserica aia
Dar tot nu mi-a zis nimeni diferenta?
Eu stiu ca ambele Biserici sunt protestante, dar nu stiu sincer care e diferenta intre ele. In legatura cu schimbatul religiei, mai ales daca te-ai nascut ortodox, e un pacat sa schimbii religia deoarece nu gasesti ceva mai bun!
imiplaceciocolatamult întreabă: