| Mircea08 a întrebat:

Care este lucrarea lui Dumnezeu?
Intrebarea este adresata mai mult protestantilor deoarece pe ei ii tot aud vorbind despre asta

6 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Matei 2,17. Isus, când a auzit acest lucru, le-a zis: "Nu cei sãnãtosi au trebuintã de doctor, ci cei bolnavi. Eu am venit sã chem la pocãintã nu pe cei neprihãniti, ci pe cei pãcãtosi."

| Mircea08 explică:

"Iisus a răspuns şi le-a zis: Aceasta este lucrarea lui Dumnezeu, ca să credeţi în Acela pe Care El L-a trimis."
Sfânta Evanghelie după Ioan – 6/29
Protestantii tac! ei protesteaza numai cand un subiect nu e in conformitate cu dogma lor. Asa fac dealtfel si celaltidin alte religii.
Protestantii sustin ca lucrarea lui Dumnezeu este de a merge si a propovadui Evanghelia, adica a face munca de apostol, numai ca ei propovaduiesc dogma lor iar scopul este de a mai gasi ceva enoriasi. Daca nu este adevarat ce spun rog sa fiu corectat

| 6684464 a răspuns:

Asta este doar parerea mea personala.
Dumnezeu a facut omul pentru a-l da drept exemplu Imparatiei Lui ca oricine sa vada ce se intampla daca toti sunt ca Dumnezeu si sa demonstreze de ce ideologiile lui Lucife au fost gresite.

| Mircea08 explică (pentru 6684464):

De unde ai luat informatia asta? : - Dumnezeu a facut omul pentru a-l da drept exemplu Imparatiei Lui ca oricine sa vada ce se intampla daca toti sunt ca Dumnezeu si sa demonstreze de ce ideologiile lui Lucife au fost gresite.

| 6684464 a răspuns (pentru Mircea08):

E singura care explica ceva. Cum a facut Lucifer sa il creada alti ingeri? De ce nu au fost toti de parte lui sau a Lui Dumnezeu? De ce a facut Dumnezeu fiinte independente si inferioare, oamenii, pe urma?

| Mircea08 explică (pentru 6684464):

Am inteles, este parerea ta. Despre cum a facut Lucifer de a reusit sa ia dupa el si alti ingeri nu stiu. Probabil ia manipulat! le-a dat niste explicatii stiintifice interesante in ce priveste libertatea lor si increderea in fortele proprii