| EmaS a întrebat:

Care este lucru pe care regreti ca nu l-ai facut, desi ai avut ocazia sa il faci?
http://www.youtube.com/watch?v=gDxZE6wCPU8

Răspuns Câştigător
| Esperança a răspuns:

Regret clipele traite fara Hristos! Regret clipele in care nu l-am cautat pe Creator cu toata inima si cu tot cugetul! Avantajul la mine este ca Dumnezeu s-a "tinut" de mine si nu m-a lasat cu nici un chip! Iar pentru acest lucru ii voi fi recunoscatoare o viata intreaga si incerc sa ii multumesc prin traiul meu.

34 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Nu regret nimic pentru că am făcut tot ce mi-am dorit.
Nu regret nici lucrurile care nu trebuia să le fac dar le-am făcut, nu regret nimic, n-am timp de regrete.

| Woodenpints91 a răspuns:

Nu cred că am făcut ceva,ce să regret în prezent. Bine, poate doar când am cazut cu rolele şi mi-am spart dinţii, aia aş fi vrut să nu fac.

| EmaS explică (pentru Woodenpints91):

Imi pare rau pentru dintii tai, dar cred ca ti-ai rezolvat problema.Totusi,as vrea sa stiu, daca regreti ceva ce ai fi putut sa faci si nu ai facut.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru EmaS):

Nu,nu regret nimic.

Imposibil.Fiecare din noi avem regrete ca am fi putut sa facem cutare sau cutare lucru si nu l-am facut.De exemplu suntem pusi in fiecare zi sa facem alegeri.Fie o prietena,o slujba, o scoala, etc.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru EmaS):

Chiar nu am ce regreta. Bine, dacă tot mă obligi...regret că mi-am cumparăt prea devreme chitara, că peste 2 luni s-au ieftinit.

Stii sa canti la chitara? Si fiul meu canta la chitara.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Woodenpints91):

Ai chitara fain

| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Tu ce regreti?

| EmaS explică (pentru anonim_4396):

Ca nu m-am pocait mai de mult. Puteam sa fac mai mult bine, dar de multe ori nu am parasit confortul, nu am platit pretul pentru a veni mai mult in sprijinul semenilor mei.

Cati ani ai?

Destui.De fapt, pe astia nu-i mai am, s-au dus.Vezi la profilul meu.

De ce te consideri in varsta? viata e unicata o data o traiesti trebuie sa iubesti fiecare clipa ca poate fi ultima, alta viata numai ai ema o data moarta asa vei ramane vesnic

Dragul meu, sa stii ca moartea este doar trecerea la adevarata viata.Crede-ma,stiu ce spun!

Nu ai murit ema ca sa stii, sti doar din auzite, ai crescut pocaita de mica?

Nu,tocmai ca am avut unele experiente de aceea m-am convins ca exista Dumnezeu, exista viata dupa moarte.La 25 de ani m-am pocait.

Daca ai fi fost hindusa si ai fi patit la fel ai fi fost convinsa de zeul lor care e sobolanul parca, parinti tai ce erau?

Ma numesc Emanuela sunt din Hunedoara si as dori sa va spun despre modul cum a lucrat Dumnezeu in viata mea. In anul 1988 parintii mei s au intors la Dumnezeu si in casa lor se adunau fratii la rugaciune. Ei ne rugau sa stam si noi la rugaciune, dar noi refuzam. Totusi la insistentele mamei mele am ramas si eu doar ca sa ii fac placere. Atunci Duhul Sfant m-a cercetat si am inceput sa citesc Biblia. Am inceput sa inteleg ca voia Lui Dumnezeu este sa ma intorc la EL si sa Ii slujesc numai Lui. Ii spuneam sotului meu Gicu, ca ar trebui sa ne intoarcem la Dumnezeu, dar el nici nu voia sa auda de pocainta. In vara anului 1989 sau ivit 2 posturi la peninteciarul din Barcea, o localitate langa Hunedoara. Erau posturi pentru femei. Am sustinut interviul dupa care mi am depus dosarul spre angajare.Erau verificate toate rudele de gradul 1 din toata tara. Nu era permis sa ai pocaiti in familie. Totusi am aranjat cu ofiterul de cadre sa nu scrie despre parintii mei ca sunt pocaiti. Asteptam cu nerabdare sa mi vina angajarea cand Domnul mi-a vorbit Iata fiica daca vei merge in locul acela vei pierde tot, dar daca te vei hotara sa te intorci la Mine voi lucra si la inima sotului tau si iti voi da binecuntare dupa binecuvantare. In luna noiembrie a venit la mine la serviciu ofiterul de cadre cu ordinul de prezentare la serviciu de la Directia Generala a Penitenciarelor. Atunci, ii multumesc lui Dumnezeu ca El m-a ajutat sa aleg sa ascult de El. Desi as fi avut salariul de 3 ori mai mare decat unde lucram aveam o uniforma de serviciu si multe alte beneficii, am refuzat acel post spunandu le ca vreau sa ma pocaiesc. Au incercat sa ma convinga sa ma las de aceasta erezie, dar eu am ramas neclintita in hotararea mea. Si Dumnezeu a implinit ce a promis cu sotul meu.

Imi pare bine

| MortemAeternum a răspuns:

Regret ca mama si tata s-au intalnit...

| EmaS explică (pentru MortemAeternum):

De ce, nu mai existai tu.

| fetitaCUPiscoturile a răspuns (pentru EmaS):

Toata lumea are regrete, eu regret anumite iubiri din tinerete!
vad ca ai preferat un serviciu mai prost platit, sper macar sa-ti fie pe plac.

Nu ai precizat daca copii tai au libertatea de a-si alege credinta sau ii indemni spre pocainta.
Potrivit unui studiu atei isi indeamna copii spre credinta lasand-ui pe ei sa hotarasca daca vor alege calea domnului sau vor deveni si ei atei.

| EmaS explică (pentru fetitaCUPiscoturile):

Bineinteles ca le dau o educatie religioasa.I-am invatat principiile si valorile crestine, ii indemn spre pocainta in fiecare zi, dar ei au libertatea sa aleaga.Nu pot sa le impun credinta mea.Ea vine din interior.Fiul cel mare nu este crestin, dar nici nu spune ca nu se va intoarce niciodata la Dumnezeu.Eu si sotul meu nu incetam sa ne rugam pentru el.Si nu numai...

| MortemAeternum a răspuns (pentru EmaS):

Nu e nici o pierdere, un om in minus sau unu in plus nu face diferenta.Sunt o alta mediocritate din masele de ~7 miliarde de oameni care vegeteaza pe pamant.Nu imi pasa daca traiesc sau sunt in viata, sunt nihilist, sunt indiferent fata de viata si de tot ce este in jurul meu.Eu nu am valoare, omul nu are valoare, daca intrega umanitate ar murii nimanui nu i-ar pasa.

| shadovv a răspuns:

Ce melodii pseudocrestine mai asculti si tu...
Ce regret? Faptul ca sunt prea lenes probabil. Dar in mare parte nu regret nimic. A regreta insemna a te autodistruge. Ce esti tu este suma datelor empirice si a celor revelate. Daca dai la o parte una din ele deja existi ca alta persona. Esti mort.

| Diabolique a răspuns:

Regret faptul că am ales să merg la facultate și să am aceeași viață monotonă, în loc să fi ales ceva care mă face cu adevărat fericită.
Dar tu, Ema?

| EmaS explică (pentru Diabolique):

Draga mea, niciodata nu este prea tarziu. Ma bucur ca faci o facultate.Ai ocazia sa cunosti mai mult sa ai un viitor mai stralucitor si sa iti castigi existenta mai usor.Ai mai multe oportunitati in viata.Te felicit ca esti studenta!

| Diabolique a răspuns (pentru EmaS):

Când am spus că aș fi vrut să aleg altceva, nu mă refeream la o altă facultate.
Nu aș vrea să detaliez, dar este deja mult prea târziu pentru mine.

| EmaS explică (pentru Diabolique):

Niciodata nu este prea tarziu.Vezi ca mi-am editat raspunsul anterior.Si sa stii ca orice rau este spre bine.Sa iti dau un exemplu.Cumnata mea cu multi ani in urma a dat la Psihologie si a fost prima care a cazut.Ni se parea ca este un lucru foarte rau.Dar, chiar atunci s-a infiintat o clasa de pedago-psihologie si a fost prima care a intrat. Dupa ani de zile a avut oportunitatea sa ajunga in SUA, si acolo aceste posturi de profesor la copii cu deficiente sunt cele mai cautate si mai bine platite.Deci,nu stii la ce iti poate fi de folos in viitor sectia la care esti tu. Daca crezi in Dumnezeu, El te ajuta.Transforma raul in bine!

| MadalinGheorghe a răspuns:

Un lucru pe care il regret ca nu l-am facut este ca nu am incercat sa o fac pe o fata Selena sa fie impreuna cu mine. Ei ii placea de mine foarte mult dar faptul ca avea iubit nu am incercat niciodata sa imbunatatesc relatia dintre noi 2.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca nu am strans mi multi banii deci puteam mai mult

Observ ca la tine totul se limiteaza la bani.Altceva?

Ipod shuffle asta inca nu l-am cumparat asta chiar regret in rest ce sa regret sunt lucruri persoane si intime

| usename a răspuns:

Ca nu am vrut sa merg in usa si am avut ocazia...u?