| EmaS a întrebat:

Care este lucru pe care regreti ca nu l-ai facut, desi ai avut ocazia sa il faci?
http://www.youtube.com/watch?v=gDxZE6wCPU8

Răspuns Câştigător
| Esperança a răspuns:

Regret clipele traite fara Hristos! Regret clipele in care nu l-am cautat pe Creator cu toata inima si cu tot cugetul! Avantajul la mine este ca Dumnezeu s-a "tinut" de mine si nu m-a lasat cu nici un chip! Iar pentru acest lucru ii voi fi recunoscatoare o viata intreaga si incerc sa ii multumesc prin traiul meu.

34 răspunsuri:
| EmaS explică (pentru fetitaCUPiscoturile):

Bineinteles ca le dau o educatie religioasa.I-am invatat principiile si valorile crestine, ii indemn spre pocainta in fiecare zi, dar ei au libertatea sa aleaga.Nu pot sa le impun credinta mea.Ea vine din interior.Fiul cel mare nu este crestin, dar nici nu spune ca nu se va intoarce niciodata la Dumnezeu.Eu si sotul meu nu incetam sa ne rugam pentru el.Si nu numai...

| shadovv a răspuns:

Ce melodii pseudocrestine mai asculti si tu...
Ce regret? Faptul ca sunt prea lenes probabil. Dar in mare parte nu regret nimic. A regreta insemna a te autodistruge. Ce esti tu este suma datelor empirice si a celor revelate. Daca dai la o parte una din ele deja existi ca alta persona. Esti mort.

| MortemAeternum a răspuns (pentru EmaS):

Nu e nici o pierdere, un om in minus sau unu in plus nu face diferenta.Sunt o alta mediocritate din masele de ~7 miliarde de oameni care vegeteaza pe pamant.Nu imi pasa daca traiesc sau sunt in viata, sunt nihilist, sunt indiferent fata de viata si de tot ce este in jurul meu.Eu nu am valoare, omul nu are valoare, daca intrega umanitate ar murii nimanui nu i-ar pasa.

| usename a răspuns:

Ca nu am vrut sa merg in usa si am avut ocazia...u?