Https://youtu.be/l_22bK5eYco
De 30 de ani no. 1 in top10 al meu. Nici o alta melodie nu a egalat-o pana acum. Si nici clipul de pe Youtube nu egaleaza modul in care a fost cintata cand am auzit-o intiia data.
Taaaatal nostru care e in ceruri, mananca prune si noua nu ne spune...si mananca si Nutella dar noua nu ne daaaa.
Sa se lege si de ce am eu mai sfant, nu ma deranjeaza, gust gluma, asa ca aia e.
Eu cantecu asta il am in cap, si asta e din anii 30 cand era bunica in scoala generala, afara de partea cu Nutella care am pus-o eu. Faceau de pe atunci din astea.
Mai era unul si anume tatal nostru care esti pe internet, dar ala nu era cantec, insa ar fi putut fi transformat la o adica.
Uite:
Tatal nostru care eşti pe internet, sfinteasca-se rootele Tale, vie fibra optica a Ta, faca-se conexiunea ta. Precum la aia cu antene, aşa şi la noi cu modemu`. Viteza noastra pe care o prindem doar noaptea dane-o şi pe zi şi ne iarta conturile noastre pirat precum si noi iertam facturile providerilor nostri. Si nu ne duce pe noi in flood si ne izbaveste de lag. (Amin)
De fapt dacă chiar ai avea ceva sfânt pe lumea asta te-ar deranja o glumă.
Dar nu mă aștept de la oameni ca tine să înțeleagă ce înseamnă să consideri ceva sacru
Vreau langa Dumnezeu sa fiu mereu
Si de ceva timp am tot ascultat o melodie penticostala: Aur, argint si palate.
Frumos...parcă te trimite în urmă cu niște mii de ani.
Superb. Probabil capodopera lui Schubert.