anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este pentru voi cântecul religios preferat, cel puțin din ultima vreme?

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Https://youtu.be/l_22bK5eYco
De 30 de ani no. 1 in top10 al meu. Nici o alta melodie nu a egalat-o pana acum. Si nici clipul de pe Youtube nu egaleaza modul in care a fost cintata cand am auzit-o intiia data.

19 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Taaaatal nostru care e in ceruri, mananca prune si noua nu ne spune...si mananca si Nutella dar noua nu ne daaaa.

| cristi202 a răspuns (pentru Mosotti):

Ce zici, nu ar strica un pic de respect pentru cei ce nu cred ca tine? Cum ar fi daca altii s-ar lega de ce ai tu mai sfint, mai drag?

| Mosotti a răspuns (pentru cristi202):

Sa se lege si de ce am eu mai sfant, nu ma deranjeaza, gust gluma, asa ca aia e.

Eu cantecu asta il am in cap, si asta e din anii 30 cand era bunica in scoala generala, afara de partea cu Nutella care am pus-o eu. Faceau de pe atunci din astea.

Mai era unul si anume tatal nostru care esti pe internet, dar ala nu era cantec, insa ar fi putut fi transformat la o adica.

Uite:

Tatal nostru care eşti pe internet, sfinteasca-se rootele Tale, vie fibra optica a Ta, faca-se conexiunea ta. Precum la aia cu antene, aşa şi la noi cu modemu`. Viteza noastra pe care o prindem doar noaptea dane-o şi pe zi şi ne iarta conturile noastre pirat precum si noi iertam facturile providerilor nostri. Si nu ne duce pe noi in flood si ne izbaveste de lag. (Amin)

Eu inteleg ca tu glumesti, dar nu e de glumit cu lucrurile sfinte. Daca tu nu ai nimic sfint, e problema ta, si de aceea poti ride de orice, dar nu e la fel pentru toti.

Si daca am ceva sfant, nu ma deranjeaza o gluma.

Aia cu prunele de fapt a zis-o profesoru, culmea, popa la ora.
Ridicase un elev sa spuna tatal nostru si nu stia, si a inceput popa cu misto-ul asta.
Ca se facea religie pe vremea aia.

Acela nu era popa. Nu unul adevarat.

| CostinAlamariu a răspuns (pentru Mosotti):

De fapt dacă chiar ai avea ceva sfânt pe lumea asta te-ar deranja o glumă.
Dar nu mă aștept de la oameni ca tine să înțeleagă ce înseamnă să consideri ceva sacruwinking

Nu o fi popa adevarat dar aia e, dar erau rai profii atunci, te si bateau ca elev, si cam toti popi profi de atunci!

| NLS a răspuns:

Vreau langa Dumnezeu sa fiu mereu

Si de ceva timp am tot ascultat o melodie penticostala: Aur, argint si palate.

| anonim_4396 explică (pentru mentholinks):

Frumos...parcă te trimite în urmă cu niște mii de ani.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Https://youtu.be/aKEUlJRQVbA

Întrebări similare