Cred ca este cea ce cauti http://www.crestinortodox.ro/......09.html.Pa pa!
Incatusarea mintii, indobitocirea populatiei. Toate aberatile crestinilor care nu sunt din biblie sunt de la preoti.
Si Biserica si Guvernul se inteleg atat de bine unii cu altii nu ai idee cum.
Noi, cetatenii sclavi si oile, suntem lingusiti doar cand se vrea ceva de la noi si atat. Cand nu mai suntem buni nimeni nu ne mai vrea.
Dati-va seama odata de prostiile rostite si de preoti si de politicieni. Sunt identici. Nici unul mai presus si nici unul mai jos.
Normal ca am auzit.Dar nu are nici un sens sa sustii o prostie si sa intri in sectiuni unde se discuta de Dumnezeu si de Sfinti, daca tu esti contra lor.Nu are logica.
Cum ce rol au preotii? Eu ne curata de "ochii dracului", adica bani, in fiecare duminica! Si sarbatori etc., ar trebui sa le fim multumitori ca unii mor de foame in timp ce Preaviolatul Daniel umbla cu "haurul" pe el!
"Unii dintre ei". Oameni buni si ajutatori sunt si altii, care nu sunt preoti. Daca biblia te impiedica sa cunosti si intelegi lumea asa cum e, preotul te obliga sa gandesti ca el, deci invataturile biblie, asa cum le-a inteles el, + ce ii mai debiteaza lui creierasul, numai teorii ale conspiratiei, astfel lumea isi pune creierul intr-o cutie, inchide cutia cu lacatul si da cheia preotului, duminica la slujba, cutiile sunt deschise si adaugate noi informatii eronate, pe care oamenii le iau de bune, asta prima parte, sa nu mai zic de cei "altii", care nu sunt "buni" si "ajutatori".
Bine ca tu esti mai presus de oameni.Sunt preoti care vor sa bage prostii in capul oamenilor.Dar asta se intampla datorita lipsei de creier a majoritatii dintre noi.Ne e greu sa gandim ce e bine si ce nu.Dar care stiu sa faca asta, isi dau seama ce e bine si ce nu.Dar oricat incerc, mai bine o las balta, degeaba iti zic...
Sincer,in opinia mea:niciun rol.
Singurul lor rol este sa ne manance banii pe inmormantari, botezuri etc.
Nu am incredere in ei deloc mai ales dupa cate s-au dat pe la tv!
N-am zis ca sunt mai presus. Lipsa de creier din cauza cui? Cine te tine sa nu faci diferenta dintre real si imaginar, imaginar care, asa cum ziceam, iti incatuseaza mintea? Binele si raul oricum nu exista, dar din fericire, avem empatie, din cauza ei "te mustra constiinta" cand faci ceva "rau", nu e nevoie de o carte si niste barbosi care sa iti spuna ca e bine sau rau ce e bine sau rau pentru ei, pentru ca se poate ca pentru altii sa fie invers, dar n-ai cu cine.
Daca ceva are cumva legatura cu tine, dar tu nu vrei, nu zici ca nu vrei, nu esti de acord cu x treaba? Mi-am amintit un articol vazut ieri :)) http://ortodoxiatinerilor.ro/......asturbeaza Astia de ce vorbesc despre asa ceva daca sunt contra?
Eu sunt facut de tine retard.Tu esti din nastere.Te rog, nu ma pune sa te jignesc, este post, plus este si Vineri.Iti zic doar un lucru... Dumnezeu sa te ierte! Si poti zice ce vrei...Tot una este.
Rizztheseballs6969 întreabă: