Conform bibliei singurul rol care îl au oameni este sa îl urmeze pe Dumnezeu și fiul lui, Dumnezeu spune, dacă vrei sa fii singur ca mine este foarte bine dar dacă simți nevoia vezi de o femeie, ceea ce vrem noi nu este ceea ce Dumnezeu vrea scopul creștinului este viata de apoi nu viata asta asa și Iisus a fost virgin, singur, sărac, fără familie,
God! Mă înfior, că văd că nu știi limba engleză.
Măcar expresiile de bază.
Așa prea mult nici eu nu știu
Eu deși o dau pe engleză, eu vorbesc de Domnul Dumnezeul meu, ăla din Biblia creștin-ortodoxă. Doar pe El îl văd și îl cunosc.
Dar pe aici pe TPU par ca dintr-o sectă venită undeva de pe altă Planetă.
La femei este general valabil si se aplica chestia cu " Cel mai puternic organ sexual e creierul ", la barbati am descris deja pozitionarea creierului! Faptul ca nu vrei sa admiti tu asta ca sa ti salvezi onoarea masculina, e total altceva!
" Daca o femeie adevarata e aia care vrea sa imi povesteasca despre un barbos din cer... mai bine nu. "
Ce Doamne vrei sa spui?! Simt ca ma cataloghezi destul de gresit!
" Iar la partea cu comunicarea, habar n-ai ce vorbesti. Dar sa nu complicam prea mult problema, las-o simpla. "
N-am sa pot sa o las simpla, caci ma roade curiozitatea acum Tu cum iti imaginezi o comunicare de calitate intre doi parteneri de sex opus?!
Roleplay?! Sau ce te face fericit, ca tot ziceai de prostituate care sunt capabile sa comunice. bine?! Asta e cheia comunicarii in cazul tau?!
De mine inca nu sa legat niciun virus de care sa nu pot sa nu scap. Am un echilibru de sine statator.
Depinde de persoana si de varsta. Si la femei cel mai misto organ e clitorisul, la o adica...
Ce doamne? Domnite, domnisoare, printese, craiese.
O comunicare de calitate? Sa nu existe discutii stupide si faze de genul "fii serios" sau "fii in rind cu lumea", sa pot discuta despre cryptomonede, planuri de viitor, ce am mai facut la job, apoi sa sar direct la facut misto de sau la o poveste stupida ad-hoc. Ma face fericit sa pot oricind sa deschid o discutie despre orice. Desigur, pot fi civilizat si "in rind cu lumea" cand sunt cu familia extinsa/diversi terti, dar si cu aia uneori prefer sa le spun idiotilor ca sunt idioti. Iar de la jumatate vreau sa am incredere asupra faptului ca stiu cand sa fac idiotul idiot si cand sa tac. A, da, si mai important e sa mi se spuna cand sunt idiot si mai ales de ce. Nu ma deranjeaza, atita vreme cit discutam de motive valide, justificate. E mult de discutat aici si unele chestii nu prea le pot explica in mod deosebit. De multe ori tine si de comunicare non-verbala, mai ales in public.
"Am un echilibru de sine statator." Si un dezechilibru constant pare a fi echilibru. Depinde de unghi.
Off topic (o să-mi permit să nu-mi pese dacă va fi deranjată autoarea întrebării că adresez răspunsuri fără legătură cu problema existențială ce o macină): cum definești o c*rvă? Doar curiozitate, că din ce ai zis tind să cred că definiția se duce în aceeași zonă cu definiția pe care o dau eu cuvântului.
In Facerea 4:26 spune: Atunci au început oamenii a chema numele Domnului Dumnezeu. Dupa aceea in capitolul 12 vedem cum Avraam este numit Patriah peste un popor mare. Aici vedem ca se institutionalizeaza patriarhatul (dupa aceea a venit monarhismul). Apar cele 12 triburi si au un guvern patriarhal ca institutie política.
Rolul barbatului este Religia (religare) care inseamna unirea cu Dumnezeu. Imediat dupa ce au fost facuti oamenii, Dumnezeu continua (era in spatiul exterior) sa fie un "eveniment important" din viata lor. Acest eveniment (circumstanta, situatie) are timp, masura durata, etc. De aceea Hesiod vorbeste de época de aur, pentru ca acel eveniment era unul de unire cu Dumnezeu. Nu era pacat ci oamenii erau in unitate cu El. El ca eveniment isi face aparitia in dimensiune si le cere oamenilor, justitie, dreptate, sfintenie, intelepciune, etc. Rolul este sa traim "potrivit naturii", adica sa fim iusnaturalisti. Daca el spune sa fim sfinti si stapani pe sine si sa scapam de impuritate pentru ca asa este El, asa facem si noi. Cautam tot ce s-a revelat atunci cand si-a facut el evenimentul. Contratul social sau iuspozitivismul este a posteriori. A priori este "legea naturala" lasata de Dumnezeu corpului. Séneca vorbeste despre artá linistii. Deci Dumnezeu este un eveniment exterior care atunci cand isi face aparitia, cere oamenilor: credinta, intelepciune, sfintenie, dreptate, ascultare, etc. Din Cer, Exterior, Spatiu, ni se cer aceste calitati iar noi pe pamant nu trebuie sa fim aroganti ci sa respectam legea. Oricum ea ne va compensa. Ni s-a dat un pamant insa si un eveniment, iar acest eveniment este El. Care vine si cauta justitia, inocenta, etc., la oameni. ( Facerea 6:8-9; 5:24; 17:1; Miheia 6:8)
Iar dovezi ca mi-au cerut in legatura cu ce vorbesc iti dau ca sa nu zici ca vorbesc fara baza. Sunt mai multe dar astea sunt cateva. Daca le prinzi firul, nu mai termini. Eu acum sunt la Economía sustantivista, formalista, etc. Economía microsociala, macrosociala. De astea daca te intereseaza.
El Solidarismo Contractual de Mariana Bernal.
LA HABITACION DE PASCAL
JORGE RIECHMANN
El egoísmo en el pensamiento de Thomas Hobbes de Pinilla-Rodríguez, Diego
Si mai sunt. Insa ce imi aduc aminte din cate am vazut sunt astea.
Individuo, sociedad y Estado en el debate micro-macro social de Olga Lucía.
Fichte: La acusación de solipsismo y el preludio del paradigma intersubjetivo
Stiu engleza mai bine ca toata familia ta la un loc, nivel academic. Emojiurile nu te fac mai convingatoare sau desteapta asta demonstreaza lacunele pe care le ai in vocabular. Parerea mea este sa te rezumi la limba romana dar nici pe asta n o stii prea bine.
florin1979 întreabă:
LisaJulie întreabă: