Care este sensul vietii?
primul scop a fost supravetuirea apoi la pubertatea reproducerea
de ce traim?
asta e ceva relativ, depinde de la persoana la persoana, dar fi fericit ca existi ca multi nici nu s-au nascut vreodata
cum am aparut noi ca rasa umana?
prin evolutie a aparut specia umana
biblie scrie ca dumnezeu a creat tot ce exista iar el nu are "inceput". personal nu cred asa ceva.
biblia nu ofera dovezii, biblia este o colectie de basme inspirate din mesopotania, faza cu nu are inceput se vrea o scapare de la raspunsul cum a aparut, desigur ca nu crezi, doar un ignorant poate crede, a spune ca nu are inceput nu rezolva nimic, dar e mai usor sa spui dumnezeu a facut decat sa gandesti
Afrodita „potrivit legendei, s-a născut în Cipru. „Stâncile Afroditei" se găsesc pe țărmul sudic al insulei, pe locul unde - potrivit mitologiei grecești - a căzut în apa mării înspumate organul genital al zeului Uranus, amputat de fiul său, Cronos. Aici s-ar fi născut, din valurile mării învolburate, zeița dragostei Afrodita / Venus." deci are început.
Daca nu crezi in creatie, atunci crezi in evolutie (altceva nu mai exista). Daca e asa, atunci tu ai evoluat din maimuta, adica maimuta si maimutoiu, intr-un moment de maxima inspiratie au bolmojit pe om
Daca nu crezi in creatie, atunci crezi in evolutie
gresit,gandire eronata,lipsita de ratiune,daca nu crezi in zeus crezi in brahma,dar de ce sa nu crezi in nimic,ai o gandire in alb si negru, daca afara nu ploua sigur ninge, faza cu maimuta clar nu ai trecut pee la ora de biologie, daca poti afirma ca cica maimuta este o singura specie, si un copil stie ca exista mai multe specii de maimute, daca dai argumente de astea ne demonstrezi ca habar nu ai
Dar tu ataci evolutia,tu ai adus subiectul in discutie,nu eu nici dany, tu crezi ca daca negi evolutia demonstrezi ca dumnezeu exista si ca ai dreptate absoluta,dar realitatea nu functioneaza asa,pentru ca dai argumente de tot rasul,gen este o maimuta,asta nu e insulta,de ce ar fi un anumit animal o insulta? ca tu te crezi superior fata de o mamita, pai nu esti omule, omul nu este superior fata de animale doar se crede, plus ca nici tu nu esti superior fata de alti din propia ta specie, la ce esti tu superior?
Crestinismul nu spune care-i sensul vietii. Nu scrie nici in Biblie, nici in catehisme care ar fi sensul vietii. Catehismele nu merg mai departe decat "sa-i slujeasca si sa-l adore pe Dumnezeu".
Ca Dumnezeu nu exista! Ca toate au aparut din absolut nimic! Ca dintr-o data, a explodat ceva in nimic si a aparut ce vezi tu chiar acum. Ca omul a evoluat din maimuta! Cum poti spune ca omul a evoluat din maimuta? Teoria evolutiei se bazeaza pe fapte care nici un om nu le-a vazut in viata lui, se bazeaza pe intamplari fictive care ar trebui sa fie de acum milioane de ani. In mod bizar, totusi, au aparut la iveala doar acum 200 de ani. Ca sa stii, termenul "ateu" vine din grecul atheos, care inseamna "fara Dumnezeu".
Gresit,ateismul nu este o afirmatie nici ca exista nici ca nu exista,ateismul nu afirma absolut nimic despre big bang,evolutie,ateismul inseamna lipsa teismului,deci ce ai scris acolo sunt minciuni,ateismul este o pozitie provizorie de scepticism asupra afirmatiei dumnezeu sau oricare alt zeu, creator exista, desi ateismul e lipsa afirmatilor teiste, nu poate fi o afirmatie, desi ne am inteles ce e ateismul, ok partea a doua poti dovedi ca exista dumnezeu?
Tu poti dovedii ca nu exista Dumnezeu? Vezi tu, atat atei cat credinciosii incearca sa dovedeasca ceva ce nu pot intelege, ce nu pot sa dovedeasca. Daca eu iti spun acum ca stiu numarul exact de stele din tot universul, atunci tu foarte probabil imi vei zice ca am innebunit. Cum poti tu stii numarul exact, daca nici macar nu ai vazut o stea de aproape, daca nu ai fost in spatiu in viata ta?
Acum partea a doua, un raspuns din partea stiintei
Ca toate au aparut din absolut nimic
daca ai fi trecut pe la ora de fizica, chimie ai fi stiut ca energia sa convertit in materie, desi totul a derivat din energie nu din absolut nimi
Ca omul a evoluat din maimuta! Cum poti spune ca omul a evoluat din maimuta?
omul are un stramos comun cu cimpanzeu iar maimutele stie orice copil ca sunt mai multe specii diferite
Teoria evolutiei se bazeaza pe fapte care nici un om nu le-a vazut in viata lui, se bazeaza pe intamplari fictive care ar trebui sa fie de acum milioane de ani. In mod bizar, totusi, au aparut la iveala doar acum 200 de ani
din nou minciuni, teoria evolutiei a fost dovedita prin fosile, genetica, embriologie, anatomie etc
nimeni a vazut cum a evoluat viata dar viata a lasat niste urme si daca isi folosesyi creierul poti trage niste concluzi
Vrei sa iti arat ca eu pot sa fac un os aproximativ identic cu unul descoperit de oamenii de stiinta? Tu nu ai remarcat nici o data ca singurii oameni care analizeaza asa ceva sunt ateii convinsi? Ai vazut si ai atins tu o fosila a unei maimute/ om preistoric? Ai facut tu studii avansate de genetica?
"daca ai fi trecut pe la ora de fizica, chimie ai fi stiut ca energia sa convertit in materie, desi totul a derivat din energie nu din absolut nimic"
Sa zicem ca ar fi adevarat. Energia cine a facut-o? A aparut asa din senin ca nu avea nimic mai bun de facut?