| Myrtille a întrebat:

Care este temelia ateismului?

22 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| MMihai a răspuns:

Ateismul este o opinie!
Ea s-ar putea rezuma și de maniera : „ Pentru că nu m-a chemat D-zeu la o bere, deci el nu există"
Nu cred că putem vorbi de o temelie a ateismului.

| RAY a răspuns (pentru MMihai):

Ateismul este absenta unei afirmati nu cea ce ai scris tu acolo

| MMihai a răspuns (pentru RAY):

Ateismul este aproape la fel de periculos ca și creștinismul.
Toți care au făcut sau fac încă rău României în perioada 1945-2012 erau sau sunt atei.
Ana Pauker, Vasile Luca, Alexandru Nicolschi, Constantin Drăghici, Elena Ceaușescu, Manea Mănescu, Constantin Dăscălescu, Ilie Verdeț, Ion Mihai Pacepa, Silviu Brucan, Tudor Postelnicu, Nicolae Militaru, Victor Atanasie Stănculescu, Vasile Milea, Mihai Chițac, Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu ( născut Imre Asztalos), Emil Constantinescu, Victor Ciorbea, Traian Băsescu, Emil Boc, Mihai Răzvan Ungureanu, Elena Udrea, Vasile Blaga, Monica Macovei, Sorin Ovidiu Vântu, etc. că lista este lungă de tot, cei enumerați sunt numai o parte, cei care mi-au venit în minte acum, la repezeală.

Omule ateismul nu a facut nimic, omul prin actiunile sale a facut rau, si ce daca au fost crestini, ateii

Imi poti spune te rog unde in definitia ateismului intra si comunismul?

| MMihai a răspuns (pentru RAY):

Mai toți comuniștii erau atei, dar și foarte mulți, care nu erau membrii de partid, erau tot atei!

Ce vrei sa spui prin asta?

| Inferno a răspuns:

Obiectivismul.

| BeastMaster a răspuns:

Inteligenta.

| BeastMaster a răspuns:

Vrei sa zici ca vezi mai degraba inteligenta in religie? Ei bine eu nu. Oameni cat de cat inteigenti sunt in stare sa gandeasca logic si nu sa asculte si sa creada in niste basme.

| RAY a răspuns:

Ateismul este lipsa credintei in zeii atata tot, poti crede in spiridusi, fantome, ozn, alba ca zapada si sa fi ateu
ca fapt divers am cunoscut ateii care cred in fantome sau uni care nu cred in evolutie,big pur si simplu nu le intereseaza dar sti ceva ateismul si asta inseamna lipsa unei dogme,crdinte,religii,idei, cult etc e o lipsa nu un plus

ca tipuri sunt cateva tipuri de ateism
cel puternic = nu exista zeii
cei slab lipsa unei afirmati = nu stiu daca exista zeii

| Mădă0611 a răspuns:

Logica

| WhatheWow a răspuns:

Ratiunea si Liberul arbitru!

| reihiuke a răspuns:

Ateismul este o reactie impotriva religiei. Intai a fost religia, pe urma s-a nascut ateismul ca o reactie a neintelegerii religiilor.

| TrentonChase a răspuns (pentru reihiuke):

Ba tocmai, ca le-au inteles...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frica de domnul.iar in biblie asta inseamna; Inceputul intalepciunii.Deci ateii sant intelepti.Ma contrazice cineva?

Întrebări similare