| dragos9234 a întrebat:

Care este varsta necesara pentru a putea face sex in cadrul unei familii casatorite, din punct de vedere crestin?

37 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns (pentru Zenit313):

Nu scrie asa ceva in Biblie, fac pariu ca nici n-ai citit-o.

| Zenit313 a răspuns (pentru doctorandus):

Stiu ca majoritatea crestinilor nu isi cunosc religia, acest lucru nu ma mai mira de mult.
Dar este enervant cand acuza un Ateu ca nu cunoaste religie, este absurd!
Daca vrei sa stii relgiie, intreaba un Ateu!
Pune mana si citeste-ti cartea ta SF inainte sa vorbesti!

Relaţiile sexuale între un bărbat şi soţia sa reprezintă singura formă de relaţii sexuale permisă de Dumnezeu (Evrei 13:4).

‘’Fugiti de curvie. Cine curveste pacatuieste impotriva trupului sau. ‘’ 1 Corinteni 6 :18

’Casatoria sa fie tinuta in toata cinstea si patul sa fie nespurcat, caci Dumnezeu va judeca pe curvari si pe necurvari. ‘’ Evrei 13 :4

Acum sper ca ai bunul simt sa taci din gura si sa pui mana sa citesti! straight face

| doctorandus a răspuns (pentru Zenit313):

He, he, he, nu sunt crestin. Poate ar trebui sa-ti lamuresti faptul ca adulter (curvie), conform Bibliei, este cand un barbat face sex cu sotia altui barbat. In niciun alt caz nu poate fi vorba de adulter. Doi parteneri necasatoriti nu pot comite adulter. De asemenea, sexul intre un barbat casatorit si o femeie necasatorita nu este considerat, conform Bibliei, adulter. Sursa: http://ro.wikipedia.org/wiki/Dumnezeu_%C8%99i_sexul

| tasmania a răspuns:

Daca esti casatorit legal (civil) si cununat, Biserica nu are nimic de spus daca faci dragoste. Dar sunt nuante si aici, fiindca tu ai pomenit de sex. Si, din ce-am inteles eu la Biserica pana acum, nu-i totuna. Ca sex poti face si pe centura, dragoste mai putin probabil.

| dragos9234 explică (pentru tasmania):

Dragostea este un sentiment.
Sexul este o actiune.

| tasmania a răspuns (pentru dragos9234):

Intr-un fel. Dar cred ca ai inteles la ce m-am referit eu.

| Msadjsafsdgfdsfdss a răspuns:

Pai,imediat dupa casatoria religioasa poti sa faci laughing

Întrebări similare