| Danielcristian a întrebat:

Care este ziua de odihna adevarata daca in biblie se spune ca e sambata si peste 90% sau mai mult respectam duminica?

Răspuns Câştigător
| Sarah15is a răspuns:

Sambata este adevarata zi de inchinare. In Biblie scrie intr-o paranteza(la matei sau la marcu ), prima zi este duminica asa ca ziua de inchinare este sambata deoarece in vechiul testament scrie ca in asaptea zi dupa ce Dumnezeu a creiat pamantul a asaptea zi s-a odihnit(sambata). Subliniez ca in biblie nu scrie ca s-a schimbat ziua de inchinare.Si sa-ti mai spun ceva o noua zi nu incepe la miezul noptii(la ora 00:00) ci dupa ce s-a lasat seara fiind ca in biblie scrie ca a fost o seara si o dimineata si asa a trecut ziua intai.

36 răspunsuri:
| morningstar a răspuns (pentru Danielcristian):

Eu inteleg ca vrei sa aduci argumente, dar nu astea ma intereseaza. Ti-am spus ca scopul meu nu este acela de a-mi insira principiile si de a ma contrazice cu cei de alte religii. Nu aduce niciun folos. Nu ca nu as putea sa fac asta; dar discutiile fara sfarsit nu schimba nimic. Sunt incredintata ca alegerea mea este una binecuvantata de Dumnezeu iar mie imi ramane decat sa ma apropii de El. Ceea ce sfatuiesc pe oricine sa faca.

| Danielcristian explică (pentru morningstar):

Ok asa se te ajute dumnezeu

| Danielcristian explică (pentru morningstar):

Ok

| Sarah15is a răspuns:

Sabatul nu inseamna sambata dar cum am si scris in raspuns intr-o paranteza din biblie scrie clar ca prima zi este duminica asa ca ziua de inchinare este sambata deoarece la facerea lumi scrie ca a saptea zi s-a odihnit dumnezeu si a lasat ca zi de odihna (zi de inchinare).

| Mihai_Dragota_1987 a răspuns:

Salut. Adevarata zi de odihna este Duminica. Din toata istoria religioasa cel mai important moment nu este facerea lumii sau a omului sau potopul sau iesirea evreilor din Egipt sau mai stiu eu ce...
Omul este coroana a creatiei. Totul a fost facut pentru el. A cazut in pacat si a murit. Posibilitatea de a se repune in sansa de a invia(mantuire sau mergere la Dumnezeu) a fost cand Iisus Hristos ca Dumnezeu intrupat a fost rastignit si a inviat. Deci Invierea e cea mai importanta. In zi de Duminica. Deci de asta cinstim Duminica...e cea mai importanta zi pentru om...din punct de vedere religios