Sincer să fiu, cred că am descoperit adevăratul scop al vieții noastre. Scopul vieții noastre este dezvoltarea pe plan emoțional, în sensul pozitiv al cuvântului și anume cel mai important scop este iubirea. Ce iei în viața de apoi, te duci cu ceva material? Nu, te duci doar cu sufletul, sufletul care conține amintirile și emoțiile tale!
P.S. : Dacă consideri că ți-a fost de foloasă această informație, acordă-mi fundă, că mă motivează să continui mai departe activitatea .
Viata e de rahat atat trebuie sa stii, Domnul sa fie cu tine si sa te calauzeasca spre bine.
Sa călătorim pe calea cea îngustă fara sa ne abatem de la ea către veșnicie. Dumnezeu sa ne ajute!
Sa traim normal!, adica asa cum scrie in Evanghelie,
Asa este normal :
"Sa fie milostivi,blanzi,cinstiti, drepti, modesti,cu inima curata, facatori de pace, care au in suflet dragostea, bucuria, îndelungă-răbdarea, bunătatea, facerea de bine, credinţa,înfrânarea, neimpovarati de nici o grija, nefatarnici, iubitori de adevar,care nu defaimeaza, nu umbla cu inselatorii,nu tulbura, căutaţi pacea cu toţi,nu umbla cu mestesugiri ascunse, rusinoase,fara viclesug, fara partinire,iertatori, isi iubesc aproapele si isi pun sufletul pentru. prietenii sai, care lucreaza intotdeauna ca pentru. Domnul nu ca pentru. oameni. care nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândeşte răul, nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr."
(Extrase din Evanghelie)
Asa este anormal :
"Indepartati mânia, iuţimea, răutatea, defăimarea, cuvântul de ruşine din gura voastră,
nu fiti plini de toată nedreptatea, de desfrânare, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini
de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de hotii, de purtări rele, bârfitori, grăitori de rău, urâtori de Dumnezeu, ocărâtori, semeţi, trufaşi, inchinatori la idoli, lăudăroşi, născocitori de rele, neînţelepţi, călcători de cuvânt, fără dragoste, fără milă, hrapareti, betivi, defaimatori, iubitori de sine, iubitori de arginţi, lăudăroşi, hulitori, neascultători de părinţi, nemulţumitori, lipsiţi de dragoste, neînduplecaţi, clevetitori, cruzi, neiubitori de bine, trădători, necuviincioşi, îngâmfaţi, iubitori de desfătări mai mult decât iubitori de Dumnezeu, si altele ca acestea cum ar fi desfrânarea, necurăţiea, destrăbălarea, Închinarea la idoli, fermecătoria, vrajbele, certurile, zavistiile, mâniile, gâlcevile, dezbinările, eresurile, Pizmuirile, uciderile, beţiile, chefurile"
( Extrase din Evanghelie)