Documentare nu prea exista in limba romana. Daca stii engleza sunt mii de documentare. cauta pe youtube documentare de richard dawkins sau de Carl sagan. Ceva documentare traduse am vazut pe acest site http://zergu-si-credinta.blogspot.com/
Referitor la filme, nu a fost conceput un film neaparat ca a fi ateu. dar sunt cateva cu o clara tenta ateista.
Cel mai mult mi-au placut Agora si Goya's Ghosts. Cu siguranta Agora trebuie sa-l vezi.
Http://www.220.ro/filme-film-pentru-atei
Sper ca te-am ajutat alceva nu stiu eu sunt crestin.
L-am vazut
Acum stiu, ca m-am uitat pe wikipedia
Dumnezeu este iubire!sa-l iubesti pe dumnezeu din toata inima ta si pe aproapele tau ca pe tine insuti. restul nu mai conteaza.
Nu i-am verificat.Dar sunt persoane, chir si romani ATEI, care dupa o operatie devin oamenii lui Dumnezeu.Cum ar putea fi posibil ca si pe patul de moarte sa crezi ca te vei face cenusa si acela este Finalul.
Era o parere.eu cred ca nu exista ateu care pe patul de moarte, sa nu inceapa sa creada.Sunt oameni care cred si dealungul vietii, dar pe patul de moarte toti incep sa creada si sa se roage.De ce pentru ca asa e ratiune umana. Daca ai crezut in el si nu exista -nu ai pierdut nimic.Dar daca exista si nu ai crezut in EL- pierzi totul.
Bani,demnitate,timp? sunt trecatoare.Cand vei ajunge batranete, sau pe patul de moarte vei vedea ca nu au insemnat nimic.In schimb facerea de bine,iertarea, iubirea, pacea te vor face sa te simti implinit.
"Prefer sa mor implinit decat sclav la unul din cei cateva mii de posibili zei".
Mda. Si ca sclav al societatii e mai bine? Of of dulce ipocrizie.
Ba cam are. Religia e doar o arma din arsenalul elitei.
Cea mai puternica arma impotriva omenirii!
Ce vrei sa spui cu asta? orice documentar de stiinta e ateu, nu am vazut discovery sau restul sa bage varianta cu zeitati cand explica universul, legile fizicii, evolutia
Tin minte un documentar amuzant numit the Trouble with Atheism. poti sa cauti pe youtube. The Root of all evil cred ca l'ai vazut demult