Fanatici sectanti,chiar daca le spui ca esti ortodox,catolic sa scapi de ei,nu reusesti deloc,solutia e sa nu le deschizi usa daca nu pleaca chemi politia simplu,nimeni nu are voie sa intre pe o proprietate privata iar in spatiul public nimeni nu are voie sa te agreseze verbal,din nou politia,acesti oameni sunt fanatici rau de tot daca ar ajunge la putere toti cei care nu sunt de secta lor am arde de viu,ei nu accepta pe nimeni nu doar ei si toti sectanti considera alti ca fiind insati satana, diavolul, biserica catolica si ortodoxa au fost primele biserici crestine, iisus a dat cheia lui sf petru care nu a facut vreo secta pocaiasca, nu sunt eu pro religie dar asta e adevarul
Cum mama zmeilor sa nu scapi de ei?
Fix prin clasa a 8, o colega de clasa s-a lasat prinsa in mrejele a doua "propovaduitoare" dintr-un oras vecin, ce tot ublau weekendurile lela in incercarea de a atrage noi membri/contribuabili la cutia milei.
Fatuca la inceput a pus botul vreo 2-3 luni, la inceput au luat-o mai usor, cu cititul, cu "daca crezi in El, Dumnezeu te ajuta si nu te lasa la greu" dar cand a inceput sa fie vizitata tot a 3 zi de tipe, si mai apoi cand au inceput sa ii bage in cap tot felul de prostii, si o retineau din invatat, a urlat cat a putut: "afara din casa mea si la mai putin de 10 metri de poarta nu aveti ce cauta ca chem politia" si le-a aratat usa. Au disparut alea mai repede decat a disparut flota si nu le-am mai vazut sa ii bata duminica in poarta vreodata.
"Daca isi faci cruce se enerveaza stiai?"
eu vorbesc serios,sectanti se enerveaza daca faci cruce
" daca ar ajunge la putere toti cei care nu sunt de secta lor am arde de viu,"
eu vorbesc serios,voi aveti o ura in voi, daca ati ajunge la putere ati deschide lagare, nu vorbesc prosti, la fel se intampla in toate tariile unde religile fanatice sunt la putere, la fel a facut si biserica catolica
E acelasi biblie omule,ce sa explici,cu toti stim viata lui iisus,nu avem nevoie de voi,daca avem chef vedem un film cu iisus sau citim biblia,voi sunteti religia care a blasfemia biblia cel mai mult,dar vad peste tot martori de astia cu pliante si fug dupa tine, degeaba le spui ca esti ortodox ca spun ca nu esti mantuit, voi credeti ca restul sunt cu diavolul, nu sunt din lumea asta, numai vorbim ca nu lasati sa primiti sange, mor multi copii din cauza asta
Probabil au constatat că doar așa își sporesc numărul de membri. Apropo, poate știi, ei plătesc un fel de cotizație/cult/contribuție?
Martorii lui Iehova nu plătesc cotizații de cult. Pot face donații către filiale sau Corpul de Guvernare. Dacă în congregație există un caz de sănătate, se supune la vot strângerea unei sume pentru plătirea spitalizării unuia dintre membrii, dar aceasta este doar o excepție.
Le-au amortit fundulrile pe scaunele de la biserica, si cum ei au creierii spalati se plimba ca si zombie
Sunt inofensivi
Ti se pare ca astia sunt agresivi?! Poate uiti ce au facut catolicii si ortodocsii in perioada lor de glorie. La aia daca maraiai ceva iti puneau pielea pe bat instant.
Pe de alta parte, iehovistii astia sunt unii dintre cei mai retardati credinciosi. Dupa ce ca e praf Biblia asta, astia au facut-o muci de tot.
Sunt batuti in cap la fel ca si pocaitii. Ce fac sectele astea, Isus nu a cerut niciodata.
Oare? Isus a spus "predicați și faceși discipoli învățândui să respecte tot ce vam poruncit".
Pai da, adica sa mergeti la cei care nu au auzit niciodata de Dumnezeu sau Isus nu sa incercati sa convertiti cat mai multi oameni din alte confesiuni doar fiindca voi credeti ca aveti dreptate. Tie ti-ar conveni sa vina catolici, ortodocsi, pocaiti, sa-ti bata la usa si sa-ti spuna ca nu e cum crezi tu ci cum iti spun ei? Cum ai tu versete din Biblie care iti sustin credinta asa au si ei alte versete care le sustin lor credinta. Adevarul nici naiba nu-l stie.
"Tie ti-ar conveni sa vina catolici, ortodocsi, pocaiti, sa-ti bata la usa si sa-ti spuna ca nu e cum crezi tu ci cum iti spun ei?" - desigur! n-ar mai fi nevoie să merg eu la ei!
Matei 28:18 Isus s-a apropiat şi le-a vorbit, zicând: „Toată autoritatea mi-a fost dată în cer şi pe pământ. 19 Duceţi-vă deci şi faceţi discipoli din oamenii tuturor naţiunilor, botezându-i în numele Tatălui, al Fiului şi al spiritului sfânt, 20 învăţându-i să respecte tot ce v-am poruncit. Şi iată că eu sunt cu voi în toate zilele până la încheierea sistemului"
Și în ce constă "agresivitatea"? Te iau la bătut dacă nu asculți? Ori poate te insultă? Sau ce? Dacă cineva nu dorește să discute - nici o problemă, nimeni n-o impune.
Martori sunt în toate țările omule.
"avem chef vedem un film cu iisus sau citim biblia" - Isus a spus- mergeți și predicați la toți.
"nu lasati sa primiti sange, mor multi copii din cauza asta" - chiar și lăsând la o parte partea că este o poruncă Biblică, terapia fără transfuzii este mai sigură. Ai căutat informații despre terapia fără sânge înainte să acuzi?
Faptele 15:28 Căci spiritul sfânt și noi am considerat că este bine să nu vă adăugăm nicio altă povară, decât următoarele lucruri necesare: 29 să vă abțineți de la lucrurile jertfite idolilor, de la sânge, de la animale strangulate și de la fornicație. Dacă vă păziți cu grijă de aceste lucruri, vă va merge bine. Fiți sănătoși!"
Da unde apare acolo ceva de a dona sange sau a primi, nici nu exista asa ceva atunci
http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?cap=15&id=26
Drept aceea, am trimis pe Iuda şi pe Sila, care vă vor vesti şi ei, cu cuvântul, aceleaşi lucruri.
28. Pentru că, părutu-s-a Duhului Sfânt şi nouă, să nu vi se pună nici o greutate în plus în afară de cele ce sunt necesare:
29. Să vă feriţi de cele jertfite idolilor şi de sânge şi de (animale) sugrumate şi de desfrâu, de care păzindu-vă, bine veţi face. Fiţi sănătoşi!
30. Deci cei trimişi au coborât la Antiohia şi, adunând mulţimea, au predat scrisoarea.
sa nu beti sangele animalelor sacrificate pentru zeii pagani, atat scrie
Sa inteleg ca faci din acea comunitate?
Ok, atunci de insistati si mergeti la oameni acasa? Crezi ca fara voi nu am fi auzit de Isus? Sau nu am cu cine discuta? Hai sa fim seriosi! Nu stiu cati crestini obisnuti, n din aia fanatici vor sa discunuute cu voi! Daca sunt politicoasa cu voi, o luati ca pe aprobare si veniti si altadata.Sau daca refuz, vin altii.
Agresivitatea consta prin insistenta voastra.Recunosc ca sunteti pasnici, vorbiti frumos, dar nu vreau o legatura cu voi.
" Nu stiu cati crestini obisnuti, n din aia fanatici vor sa discunuute cu voi!" - mulți din cei care nu sunt oar formal credincioși.
"Sau daca refuz, vin altii." - lași impresia că ar veni zilnic. Deși cu siguranță nu e așa.
"Agresivitatea consta prin insistenta voastra.Recunosc ca sunteti pasnici, vorbiti frumos, dar nu vreau o legatura cu voi."- situația oamenilor se schimbă și unii care mai înainte nu se interesau de religie în urma unor evenimente ajung să caute răspunsuri la unele întrebări.Nu cred că e greu să spui că nu dorești să discuți.
" Crezi ca fara voi nu am fi auzit de Isus? " - nu că oamenii n-ar auzi de El, dar aud de obicei tradiții moștenite ( majoritatea din religiile precreștine) și doctrine care nu sunt Biblice. De aceia le arătăm oamenilor ce învață în realitate Biblia.
Ma lipsesc! Nici voi nu aveti de unde sa stiti cum a fost!
"Ma lipsesc!" - nici o problemă, tu decizi.
" Nici voi nu aveti de unde sa stiti cum a fost!" - știm cum a fost din cuvântul lui Dumnezeu, Biblia. Și sunt și destule dovezi care arată că este întradevăt cuvântul lui Dumnezeu și nu al oamenilor.
O zi bună!
Martorii lui Iehova încearcă să urmeze calea lui Isus. Ei merg din casă în casă în lucrarea mondială de predicare pentru a predica principalele teme biblice. Dacă cineva nu dorește să îi asculte, ei pleacă și se vor întoarce după câteva luni pentru că ei consideră că în acel timp ți-ai schimbat modul de gândire. Martorii lui Iehova nu obligă pe nimeni să studieze Cuvântul lui Dumnezeu sau să participe la întruniri, ori să se boteze. Este alegerea fiecăruia.
Nu sunt Martor al lui Iehova, dar am câțiva prieteni. Sincer, eu nu am văzut nimic rău la ei. Nu contest că ar putea exista unii cu gânduri ascunse (nu cred), dar tot ceea ce fac ei fac în conformitate cu Biblia. Am verificat sute de versete: din Binlia 'lor' cu Biblia ortodoxă. Dacă stai și analizezi, textul este același cu cel din anii `30 în Biblia ortodoxă, însă la Martori, traducerea lor este mai contemporană, folosește cuvinte uzuale în secolul XXI.
Dacă accepți un studiu biblic cu ei, îți poți folosi propria Biblie, dacă nu ai încredere în Biblia lor.
Și Martorii lui Iehova nu sunt o sectă, ci o organizație religioaă.
Buna! In general fanatismul religion este extrem de periculor si de o parte si de cealalta parte a problemei. Martorii lui Iehova au un cult in cadrul carora se intalnesc la locul lor,, sfant"(biserica lor) si iti fac slujbele lor. Acum ei insista in a i convinge si pe altii sa li se alature deoarece ei cred ca religia lor este cea mai buna, cum musulmanii cred ca religia lor e cea mai buna, sau budistii, sau ateii(de ce nu?). Probabil tu i ai intalnit pe acestia cel mai des ..doar prin respingerea hotarata ii tii departe-iti spun din propria experienta. Eu ma incadrez in categoria oamenilor agnostici si nu judec pe nimeni-fiecare crede sau nu in ce vrea si face ce vrea cu viata lui, dar nu i coopta si pe altii..aici am o problema, ei trebuie sa inteleaga ca daca lor le prieste nu inseamna ca si noua ne face acelasi lucru, asa ca data viitoare respingei si spune le ca data ii vei cauta tu daca ai nevoie. Sper ca te am ajutat. Funda?
Bună. Martorii Lui Iehova sunt periculoși. Ei au Biblia diferita. Te rog și va rog sa nu mergeți la ei. Ei nu cred ca Domnul Isus este Dumnezeu.
Poate o sa îmi spuneți tu, pocaito sau creștino sau sectanto nu ne spune noua ce sa facem. Credința mea e authentication deoarece are la baza Cartea Sfânta.
♥️
Si mie imi pare rau pentru tine.
Isus Cristos nu are cum să fie Dumnezeu. Nu poate să fie aceeași Persoană și Isus și Tatăl lui.
anonim_4396 întreabă:
Bossa100000 întreabă: