Preotii/pastorii care resping stiinta; ipocrizia crestinilor; faptul ca unii crestini au transformat o religie a iubirii intr-o religie a urii; cand gasesc personal erori in Biblie.
Educatia, disponibilitatea informatiilor stiintifice, modul in care organizatiile religioase se comporta de-a dreptul medieval...
Credinciosul de rand isi emana credinta prin 1000 de inchinaciuni inainte de culcare,drumuri la biserica unde are loc cel mai mare battle royale pe nume,,Preot unknown's BabăGrounds'',sa nu uitam si de dlc-urile specifice: Pupat Icoane Battle si Ultima lumanare,cel din urma fiind cel mai bine vandut dlc.
Dupa ce isi termina scurta rugaciune,trece la obiceiurile lui,iar in unele cazuri acele obiceiuri afecteaza si pe ceilalti intr-un mod negativ,dupa stai si te gandesti:apai cu asa credinta...
Din cauza asta tot mai multa lume nici nu mai baga in seama orice inseamna credinta,fiindca se uita la un exemplu negativ crezand ca asa este fiecare ''credincios''.
Asta nu e credinta.
Credinta nu are o definitie anume si nici nu se poate explica,in schimb o poti simti, dar dupa mine(repet, dupa mine, nu se aplica la toti) credinta inseamna sa ai mila, mila fata de persoanele cu care te poti intelege(nu poti avea mila fata de un urangutan care ar fi gata sa te haleasca, duh!), mila fata de orice vietuitoare care stii ca nu iti vrea raul.
Stiu ca suna prea siropos pentru multi dintre voi dar culmea ca am dat de atei care au aceste calitati, m-au ajutat la nevoie si n-au fost nevoie de,, rugaciuni'' ca sa ma sprijine iar pentru asta au tot respectul meu.Si uite asa un ateu poate fi mai om decat un asa zis ''credincios''.
Dar sa stiti, cel mai rau lucru al exemplelor astea negative este ca merg doar pe ideile cu care au fost invatati de catre turma si nu accepta orice altfel de varianta ca sa zic asa, altfel te vor considera nebun fiindca nu faci ca ei(din cauza ca nu imiti ce fac ei si vor avea ciuda ca tu nu faci eforturile lor).
Fără religia numită ateism creștinii nu s-ar duce la războaie.
"îndepărtarea" de credință se datorează Minciunilor... din biblie.
PlayPaul întreabă: