Nu face parte nicio celebritate din "Illuminati", pentru ca acestia nu exista.
Iar ati inceput cu chestia asta? Illuminati nu exista. Sunt alte organizatii (cam in genul ala), care-s cat se poate de reale.
Nu prea exista.Doar pentru ca fac semnele Illuminati, nu inseamna ca si fac parte din organizatie(oricine poate face cornite sau aseza mainile ca sa iasa un triunghi).Ele sunt doar niste exemple triste de "Eu fac orice pentru bogatie" si fac ce li se spune.Insa ceea ce li se spune sa faca...eeh,aici e problema.Ele nu isi dau seama ca promoveaza pe Illuminati ca fiind ceva bun si ajutator, nici oamenii care admira aceste vedete nu isi dau seama, si ajung sa spuna ori ca Illuminati nu exista, ori ca exista si sunt buni(am vazut exemple pe aici).
Fie ca exista sau nu aceasta organiziatie, celebritatiile ce promoveaza semnele masonice si satanice nu vor face parte niciodata din organizatie, ei ar trebui sau sunt manipulati si controlati, acestia sunt cantareti, actorii, etc... Cantaretul sa transmita mesaje subliminale, actorul sa trimita semne catre oameni in schimbul unei vieti de lux scufundata in avere. S-ar spune ca acesti artisti cunoscuti fara pic de creier sunt Jay Z, Eminem, Rihanna, Lady Gaga, Michael Jackson, Elvis, 2pac, si multi, multi altii. Unii mor din cauza lor impotrivandu-se cum ar fi 2pac, Michel Jackson... 2pac are acel album ''killuminati'', iar Eminem se spune ca a scapat de ei si transmite acest mesaj prin piesele sale cum ar fi: Not Afraid, Recovery. Daca vrei sa aflii mai multe uita-te la: Demascarea industriei muzicale.
Illuminati inseamna iluminații. Vine din limba latina, mai sunt numiti si sinagoga satanei. Se numesc illuminati deoarece lui Lucifer ii se mai zice si Aducatorul Luminii sau ceva de genu. In prezent nu putem confirma existenta lor, desi sunt multe teorii ale conspiratiei care pretind acest lucru. Stim doar ca in trecut aceasta organizatie a existat fiind desconspirata si desfiintata. Am uitat anul...
Organizatia lor se numește Illuminati deoarece sunt niste persoane luminate(destepte)deci sunt si au fost încă din secolul 7 unele din cele mai importante personalitati din istorie.Cei care nu vad asta sunt orbi.
NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu întreabă:
DaciaRomania întreabă: