Nu stiu care sunt conditiile minime. Dar din fericire nu esti singurul care intreaba asta. A mai intrebat un vames acum vreo 2000 de ani cum sa ajunga in rai. Iisus i-a zis sa dea toata averea lui la saraci si sa pazeasca cele 10 porunci (sau ceva de genul asta).
Si ce inseamna sa fii perfect? Ma refer la perfectiunea la care se referea Isus, la perfectiunea tatalui ceresc.
Cauta si tu in dictionar.
Nu exista condiții minime și maxime, ci una singura:Isus i-a zis: „Dacă Mă iubește cineva, va păzi Cuvântul Meu, şi Tatăl Meu îl va iubi. Noi vom veni la el şi vom locui împreună cu el.
Nu zau?
Ce s-a intamplat astazi cu TPU-ul?
Ma uitam pe prima pagina si am gasit intrebarea asta.
Sub ea cica "ce e alfabetul?"
Sub intrebarea cu alfabetul e o alta intrebare:"cum sa imi bag degetele pe gat ca sa vomit?" (bleak) apoi una normala, despre un telefon, insa sub cea normala, am gasit intrebarea
utilizatorului "lux" cica "isus a fost virgin?".
O_O
Adica vrei sa spui ca intrebarea mea e anormala?
Salut! Sunt:sa fii mai bun
sa fi darnic
sa fi ascultator
sa nu mai faci pacate
sa mergi mereu la biserica
sa postesti mereu (adica:postul Pastelui, postul Cracinului.
Cam astea sunt. Sper ca te-am ajutat.
Nu exista conditii minime.Sa ai frica de dumnezeu si sa faci voia lui este de ajuns dupa parerea mea
Salut! Sunt:sa fii mai bun
sa fi darnic
sa fi ascultator
sa nu mai faci pacate
sa mergi mereu la biserica
sa postesti mereu (adica:postul Pastelui, postul Cracinului.
Cam astea sunt. Sper ca te-am ajutat. Diana
Mai bun, mai bun. Dar cat de bun?
Adica daca cineva iti cere sa ii dai, daca ai mancare care nu o mai vrei (ex:cornul si laptele de la scoala)sa le dai unui sarac; sa fii milostiv :cu animalele, cu oamenii.Cam atat.
anonim_4396 întreabă: