Sanseleca ca ceva atat de complex cum se spune ca este Dumnezeu, sa apara din nimic sunt nule.
Sansele ca Pamantul sa apara din nimic sunt nule, dar ce relevanta are intrebarea? Pamantul nu a aparut din nimic oricum.
Voi singuri nu stiti inceputul.
Bibilia spune clar " La inceput Dumnezeu a creat cerurile si paminturile "
Bine inteles eu nu am fost atunci cind Dumnezeu a creat totul, dar acum vad clar creatia Lui.
Din ce lea creat? ceru nu exista cred ca stiai
Stai putin, sansele ca Pamantul sa apara din nimic sunt nule, dar cine spune ca a aparut din nimic?
Care teorie referitoare la aparitia Universului ti se pare cea mai plauzibila?
Ho Ho, pai sunt multe, prea multe si toate sunt complexe si posibile.
Big Bang este cea mai cunoscuta.
Mai exista o alta teorie ce spune ca ciocnirea a doua Universuri paralele putea duce la aparitia Universului nostru.
Alta este despre un alt Univers, ce a colapsat datorita gravitatiei intr-un punct de densitate infinita. A facut implozie. Dupa aceea a explodat intr-un nou Univers, Universul nostru.
Mai exista o derivata din teoria stringurilor si teoria M, care arata realitatea noastra tridimensionala ca pe o membrana 3d. Ideea e ca mai pot exista membrane de acest gen tot cu 3 dimensiuni foarte aproape de noi. Cand acestea se apropie una de alta, are loc o descarcare energetica, sau mai bine spus o incarcare energetica. Acest lucru este considerat de anumiti cercetatori ca fiind Big Bang-ul.
Oricum, teoria te baza este Big Bangul.
DeProfundis99 întreabă: