anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt top 3 cele mai violente religii din lume in prezent?

25 răspunsuri:
| William a răspuns:

Cea mai violenta e satanismul, dar inca 2 nu imi vin in minte.

| anonim_4396 explică (pentru William):

Interesant ...de ce crezi ca satanismul e cea mai violenta religie?

| Woodenpints91 a răspuns (pentru William):

Ce şti idespre satanism? Ai citit vreo ceva, sau vorbeşti din ce ţi-a zis popa?

| tadrateritse a răspuns (pentru William):

Satanismul nu este o religie.

| Miauti a răspuns (pentru tadrateritse):

Pai nu e pentru ca biserica ii baga ca cult sau secta. Cum a facut si cu ingerii decazuti.

din punctul meu de vedere e religie.

| shadovv a răspuns:

3. Cultul massmediei -> violenta contra culturii
2. Cultul banilor -> volenta contra orice e etic
1. Cultul pseudoputerii, al suprematiei omului, egoismul suprem care inlatura dragostea de aproape.

Am citit si raspunsurile celor de dinaintea mea... cata gandire standardizata care habar nu are ce e o religie.

| anonim_4396 explică (pentru shadovv):

Daca ei nu stiu, explica-le tu ce e o religie. Nu prea-mi dau seama ce legatura au variantele tale cu intrebarea mea deci cred ca nici eu nu stiu ce e o "religie". Lumineaza-ma maestre.

| shadovv a răspuns (pentru anonim_4396):

E o chestiune de limbaj. Poate tu nu crezi in Dumnezeu dar poate crezi in ce spun savantii. Sau poate crezi in ce vezi la tv sau poate crezi in empiric, etc.

| Alphawolf a răspuns (pentru shadovv):

Din ce spui tu, ar trebui sa fim legume ca sa nu intram in categoria "religiosi". Orice om mic sau mare este religios? Cam asta spui tu. Paaaii, pe mine sa nu ma bagi in aceeasi oala cu turmele care cred in basme, sau cu cei care si-au creat o lume imaginara.

| shadovv a răspuns (pentru Alphawolf):

Intre religie (in general) si stiinta este doar o diferenta de limbaj si metoda. Pe scurt toti credem in ceva: unii in Dumnezeu, altii in pipaibil, altii in bani, etc.

| Alphawolf a răspuns (pentru shadovv):

E doar parerea ta.

| shadovv a răspuns (pentru Alphawolf):

Exact asta vreau sa spun! Eu cred in unele lucruri, tu crezi in alte lucruri.

| Inferno a răspuns:

Nu este religie, dar este cea mai violenta traditie. Un anumit trib de canibali din Africa recurg la ritualuri sangeroase pentru a venera divinitatea canibala.

| Inferno a răspuns:

Da.

| Alikke a răspuns:

1. Musulmanii.
2. Musulmanii.
3. Cei ce au nevoie de control psihologic din cauza ca o iau razna (in orice religie se poate intampla).

http://adevaratafataaislamului.blogspot.ro/......coran.html

| RAY a răspuns:

Tu,tu,tu

| WhatheWow a răspuns:

Pe locul intii e crestinismul, mai precis catolicismul; pe al doilea musulmanii iar pe trei banuiesc ca ar fi putut intra religia azteca.

| DyNo a răspuns:

Musulmani, sunt pe primul loc, apoi vine judeo-crestinismul cu toate ramurile lui.

| Pufuletica98 a răspuns:

1.Canibalii africani de care vorbeste Inferno.
2.Islamismul.
3.Satanismul.

| anonim_4396 explică (pentru Pufuletica98):

Si de ce consideri ca satanismul merita in top 3? Esti a 2-a persoana. Argumenteaza-ti raspunsul.

| Pufuletica98 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca nu stii ce s-a intamplat in Italia(unde stau eu) in Evul Mediu, ti-o spun eu.Este o manastire in mijlocul italiei care se numeste biserica diavolului.In evul mediu erau acolo niste preoti care au innebunit si au inceput sa slujeasca diavolul. Faceau ritualuri si rapeau nou nascuti si faceau gem cu ei.Satanisti mai fanatici fac chestii de-astea!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Pufuletica98):

Vezi ce facea inchizitia, ce fac satanistii e joaca de copii mici, pe langa ororile comise de preotii inchizitiei

| BogdaneluluI a răspuns:

3- Crestinismul (cu moastele)
2- Islamismul
1- Religiile triburilor din Africa care indeamna la canibalism. Inca mai exista.

| zahre a răspuns:

1-Islamul, 2-sectele crestine, 3- religiile din Africa.

| Oaste a răspuns:

Crestinismul. Vezi perioada inchizitiei!

Întrebări similare