| mentholinks a întrebat:

Care vor fi bucuriile si fericirile vietii vesnice? Daca mancare nu, bautura nu, fumat nu, sex nu? Ce bucurie este in viata fara bucurii? Va fi ca la manastire? Atunci eu spun nu, multumesc. Prefer moartea vesnica.

44 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru Exal):

Ma crestine nu ai habar de propia ta biblie

| Nilsson a răspuns:

"Atunci eu spun nu, multumesc. Prefer moartea vesnica."

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca.

| Exal a răspuns (pentru RAY):

Ce sens are acest răspuns? De ce să am habar de ceva fals?

| Exal a răspuns (pentru RAY):

Eu mă refeream ca Biblia e o carte falsa pentru că nu a participat nici o divinitate la scrierea ei.

| RAY a răspuns (pentru Exal):

Deci ce nu isi convine e fals

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Exal):

Esti penibil

| danut a răspuns (pentru RAY):

Nu e minciuna, e handicapul tau in a intelege ce scrie acolo.
Adica nu ai inteles tu nimic sau faci pe prostul, acolo acei copii NU l-au jignit pe Elisei ci pe cel al carui reprezentant era, pe Dumnezeu. Dumnezeu a fost milos ca eu daca eram le radeam tot neamul si a fost si mai milos fiindaca PARINTI raspund de faptele copiilor iar DACA parinti s-au POCAIT au fost salvati si acei copi morti. Asta nu ai inteles tu din Biblie, bine eu cred ca tu chiar nu intelegi ceva din Ea.

| RAY a răspuns (pentru danut):

Da ma lau jignit pe ala care era chelios iar dumnezeu a trimis 2 usri care le-au devorat

Asa este DAR Elisei avea o misiune de la Dumnezeu de indeplinit, deci reprezenta pe Dumnezeu. Cand tu insulti un ambasador in ACTIUNE, nu insulti individul ci pe cel pe care respectivul il reprezinta.

Omule 42 de copii omorati pentru o jignire, tu ai empatie? sa stiu, ca daca nu ai logic ca nu intelegi

Evident ca nu intelegi nimic despre Dumnezeu, probabil nici nu poti.

Iar jignesti aiurea

| Elenafeymis11 a răspuns:

Bucuria, fericirea? Pentru mine sincer inseamnă sa stiu ca Domnul ma iubeste, ca m-a iertat pentru pacatele mele. ca e cu mine in toate zilele, ca E spirijinul meu, cetățuia mea, Apărătorul meu, El e Drept
Drogurile, sexul, țigările sunt niste desertăciuni, nu am valoare, ele trec. Dumnezeu ramane vesnic. Nu se schimba, ca si noi
Ăstia sunt doar poftele firii pământești.