Conform cu Ioan 3:16 Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât l-a dat pe Fiul său unic-născut, pentru ca oricine manifestă credinţă în el să nu fie distrus, ci să aibă viaţă veşnică.
Iar a manifesta credinţă înseamnă a respecta cuvântul său, nu de a face ceea ceţi pare corect.
Tu. Nu stiu cum sa-ti zic, dar pe Pamant, la ora actuala, nu exista minuni, dovezi irefutabile sau alte chestii de genul care sa-ti sustina argumentele si religia.
Pai da, la ora actuala ne se fac minuni. Dar in trecut s-au facut si nu poti nega aceasta. Minuni se vor mai face dupa armaghedon cind Dumnezeu va invia mortii.
Celor care stiu sa traiasca cu intentii bune si smerenie.Chiar daca esti ateu poti avea iertare daca ai fost bun in viata.
Ba pot sa neg acest lucru, deoarece nu exista dovezi care sa aprobe ceea ce ai zis tu. De fapt, tocmai asta am zis si inainte.
Unica si cea mai importanta dovada este biblia. Sau vrei sa spui ca ceea ce este in biblie nu este adevarat?
Biblia este o carte de povesti. Desigur, pentru oamenii lipsiti de ratiune/ cu gandire limitata, aceasta carte prezinta adevarul.
"Acestea sunt semnele care îi vor însoţi pe cei care cred: în numele meu vor alunga diavoli, vor vorbi limbi noi,
Vor lua şerpi în mână şi, dacă vor bea ceva aducător de moarte, nu le va dăuna. Îşi vor pune mâinile peste cei bolnavi şi ei se vor vindeca". - Marcu 16, 17-18.
Apostolatul crestin a predicat nu doar cuvantul, ci si miracolul. Cei care promovau evanghelia erau taumaturgi, facatori de minuni, si asta pentru ca puterea credintei să fie evidentă chiar şi in ochii celor mai mari necredincioşi.
Hristos îi trimite pe Apostoli în lume să predice SI SA FACA MINUNI:
Luca 9, 2 - Şi i-a trimis să propovăduiască împărăţia lui Dumnezeu şi să vindece pe cei bolnavi.
Posibilitatea de a a face minuni NU S-A ÎNCHEIAT odată cu apostolii, si tot la fel nici "propovăduirea împărăţiei lui Dumnezeu" nu s-a incheiat odata cu ei! Nici una din cele două nu s-a încheiat. Prin apostoli ele de abia au început!