Dragul meu prieten, in biblie nu scrie sa ne inchinam in fata icoanelor, ci in fata lui dumnezeu, biserica este locul unde copii lui dumnezeu se intalnesc, acolo este casa domnului, nu, biserica nu este in totalitate ceea ce ar vrea isus sa fie, dar dumnezeu este prezent acolo, asta nu inseamna ca dumnezeu nu este omniprezent, chiar acum cand citesti asta dumnezeu este cu tine, nu te va parasi, el iti vrea binele, vrea sa te iubeasca, sa iti dea tot ce este mai bun, asta nu inseamna ca nu vei mai avea si caderi si suferinta, dar este scris in biblie ''TOATE lucrurile lucreaza spre binele celor ce iubesc pe domnul'' asadar prin orice lucruri vei trece, dumnezeu va face in asa fel incat sa lucreze spre binele tau, uita-te la aceste videoclipuri te rog, nu o sa regreti. https://www.youtube.com/watch?v=oHB7GEQpqeY. https://www.youtube.com/watch?v=HE1JG6fSlXE. https://www.youtube.com/watch?v=nI29x5dKYOM, si prin hristos tu vei fi fiul lui dumnezeu, tot ce trebuie sa faci este sa il lasi pe tatal plin de dragoste sa vina in viata ta, printr-o rugaciune simpla catre hristos, ''Doamne isuse am pacatuit impotriva ta, a vrut sa fac totul asa cum vreau eu, te rog sa ma ierti pentru faptul ca te-am respins pana acum, cred ca moartea ta pe cruce a platit datoria pacatului meu, cred ca tu esti fiul lui dumnezeu, si te primesc pe tine ca mantuitor personal si ca domn al vietii mele, imi predau viata tie'' din acest moment duhul sfant vine sa locuiasca in tine, numele tau este scris in cartea vietii mielului, si nu vei mai fi despartit niciodata de dragostea, iubirea, caldura, grija tatalui ceresc
Pur și simplu nu îți plac. Poate te plictisesc. Eu daca spun Tatăl Nostru mă i-a cu somn .
Cascat lacrimat=stări fiziologice loc neaerisitm, oboseala fizică,. Bine ar fi pentru tine sa studiezi Biblia.Doar aa o să găsesti adevarul si poti sa te apropii de Dumnezeu. Daca doresti accesează jw. Org.Sa vezi mai multe detalii.
Ai pus putina mandrie prin aceste vorbe, din cate se pare(nu ca te-as judeca). Casti pentru ca esti obosit sau pentru ca organismul tau are nevoie de mai mult oxigen, care il obtii cascand. Lacrimezi, deoarece esti foarte emotionat atunci cand vine vorba de Dumnezeu si biserica, iar asta e un lucru normal. Doamne ajuta!
Cand te rogi demonii incearca sa iti intrerupa rugaciunea.
Trebuie sa ajungi la rugaciunea inimii, cauta sa vezi ce spunea parintele cleopa despre asta cum se poate ajunge la rugaciunea inimii.
Te poti ruga, spovedi, si plange pacatele oricand si e recomandat in fiecare zi.
Tine cele zece porunci si nu iti face vicii cum ar fi fumatul sau alcolismul...
Dumnezeu ne vrea sa respectam cu sfintenie ce scrie in biblie.
Daca te uiti la vietile sfintilor o sa vezi, nu toti putem fi sfinti asta asa e dar putem sa cerem mila si ajutorul lui Dumnezeu.
Si daca ai credinta, credinta se vede prin fapte si fara mandrie sau fatarnicie sau alte lucruri care sa te ridice in slavi.
Iar in acelasi timp daca esti foarte credincios si in inima ta nu este iubire pentru Dumnezeu, pentru aproapele tau, pentru animale si natura (toata creatia lui Dumnezeu) nu esti credincios cu adevarat.
Tot ceea ce ar putea sa iti faca de rau tie cineva sau mie sau oricui, Iisus Hristos le-a indurat cand a fost pe pamant.
A trait 33 de ani printre oameni si nu a facut nici un pacat (zero pacate), nu a jignit pe nimeni, nu a obligat pe nimeni la nimic, i-a alinat pe cei in dureri si le-a spalat pacatele tuturor care isi doreau asta.
Asta este iubirea lui Dumnezeu, si cand a fost rastignit Iisus Hristos a preferat sa moara cu bratele deschise pe cruce ca sa ne primeasca cu bratele deschise in Rai.
Nu iti pune increderea in mine pentru ca sunt om, increde-te in Dumnezeu si vezi daca e adevarat sau am gresit ce am scris.
Moon4Lord întreabă:
VLadAlexandru05 întreabă: