1.Ce a vrut de fapt sa intelegem prin metafora respectiva
2. Daca holograma face parte din lumea virtuala, intrucat din definitia data de tine nu rezulta.
Precizarile rspective erau necsare in contextul intregului dialog de azi.
Ma trudila ce insamna maju-scula? ca tastatura me nu are asa ceva?
Fratele mai mare? aha. deci e organul sexual al unui major.fratele tau google.Pai cauta-l tu si spune-mi si mie.ia sa intrebi o fata daca-i place sa umble in pantaloni? daca zice, da ii spui sa umble si in ai tai oleaca.da sa nu-i spui de google ci de gogu.
Aurelian,banuiesc ca sti ca cei care ti-au raspuns nu au citit vreodata biblia nu? in fine, genul asta de intrebari apar cand ai citit biblia
`"Stephen Hawking.Sau nici pe handicapatul asta nu-l crezi? "
Mai, voi chiar sunteti intregi la cap, nu v-a ramas decat unul care nici sa vorbeasca nu poate darmite sa gandeasca? Nu v-ati prins ca individul este manipulat de altii? El saracul nici sa manance sau sa se spele singur nu poate iar voi l-ati facut un "star", in ce hal a ajuns omenirea asta.
In primul rand nu ai inteles de ce am spus "handicapat" in raspunsul dat lui MskDesigne. In al doilea rand nu ai nicio calitate sa apreciezi una din cele mai stralucite minti prezente. Nu te baga unde nu te pricepi si intelege ca chiar daca ai o credinta sincera, nu ai calitatea de a te baga in probleme de stiinta. Punct!
Punct, comentez ce si cum vreau eu, daca ai o problema personala trimite un mesaj ca atare. Stiinta este un apanaj al lui Dumnezeu iar daca El l-a facut cu acele "calitati" pe respectivul, nu sunt eu in masura sa-L judec, DAR sunt in masura sa-mi dau cu parerea despre acea "minte stralucitoare" care numai in capul unora poate fi "stralucitoare" neintelegand nimic din ceea ce spune si astfel devenind "stralucitoare". Cauta si tu un "model" adevarat si adecvat unui om.
Si ce daca nu stiau ce se intampla cu soarele? Niciun istoric din acea perioada (sau chiar din perioade mai recente) nu avea cunostinte vaste de astronomie, si totusi nu se gandeste nimeni sa-i ia in ras. Cat despre cealalta parte a intrebarii tale... Biblia e la fel de adevarata ca si operele lui Homer. Faptele reale se impletesc cu fictiunea.
Dupa cum spune in Vechiul Testament omul este creatia lui Dumnezeu, ca si celelalte fiinte care traiesc pe Terra. dar de ce nu au toate acelasi ADN fiind create de aceeasi divinitate? nu gasesc un raspuns tehnic vorbind. singuraq fiinta de pe Terra care are acelasi ADN ca omul este culmea PORCUL, steaua de mare are 80% ADN uman.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: